Lajme

A e keni ditur që me pastën e dhëmbëve mund të pastroni kaq shumë gjëra? 8 Përdorime të thjeshta e të dobishme të saj në shtëpinë tuaj

Jeni një muzikant që vazhdimisht luan piano, por keni frikën për ta bërë atë pis? Epo, ja një mënyrë për t’i mbajtur ato të pastra, merrni një leckë të lagur dhe aplikoni pastë dhëmbësh mbi të dhe shikoni magjinë që krijon në tastet e pianos!
Mos shqetësoheni për të larë atletet e bardha Converse pasi ato mund të pastrohen lehtësisht duke aplikuar pastë dhëmbësh dhe duke e fërkuar në të!
A e keni vënë re mjegullën që formohen tek syzet tuaja gjatë notit? E pra, këtu ja një zgjidhje, dmth. Mbuloni brendësinë e syzeve me një shtresë shumë të hollë pastë dhëmbësh dhe ta lani atë, kështu mjegulla nuk do të formohet më!
Një mënyrë e thjeshtë për të sjellë përsëri shkëlqimin në çezmën e kuzhinës! Aplikoni pak pastë dhëmbësh dhe përdorni një leckë për ta fshirë atë. Ata bëjnë mrekulli në çdo sipërfaqe të kromuar!
Aplikoni pastë dhëmbësh në një leckë dhe pastroni pjesën e poshtme të hekurit për të hequr qafe grimën!
Gërvishtjet në ekranet e telefonit tuaj mund të hiqen në të njëjtën mënyrë!
Nj..

Loading...

Jeni një muzikant që vazhdimisht luan piano, por keni frikën për ta bërë atë pis? Epo, ja një mënyrë për t’i mbajtur ato të pastra, merrni një leckë të lagur dhe aplikoni pastë dhëmbësh mbi të dhe shikoni magjinë që krijon në tastet e pianos!
Mos shqetësoheni për të larë atletet e bardha Converse pasi ato mund të pastrohen lehtësisht duke aplikuar pastë dhëmbësh dhe duke e fërkuar në të!
A e keni vënë re mjegullën që formohen tek syzet tuaja gjatë notit? E pra, këtu ja një zgjidhje, dmth. Mbuloni brendësinë e syzeve me një shtresë shumë të hollë pastë dhëmbësh dhe ta lani atë, kështu mjegulla nuk do të formohet më!
Një mënyrë e thjeshtë për të sjellë përsëri shkëlqimin në çezmën e kuzhinës! Aplikoni pak pastë dhëmbësh dhe përdorni një leckë për ta fshirë atë. Ata bëjnë mrekulli në çdo sipërfaqe të kromuar!
Aplikoni pastë dhëmbësh në një leckë dhe pastroni pjesën e poshtme të hekurit për të hequr qafe grimën!
Gërvishtjet në ekranet e telefonit tuaj mund të hiqen në të njëjtën mënyrë!
Një mënyrë për të pastruar thonjtë tuaj. Vetëm mbuloni ato në një sasi të vogël pastë dhëmbësh dhe lini atë për një kohë. Pas disa minutash, lani me ujë për thonj të bukur!
Nuk mund ta trajtoni erën e hudhrave ose të qepëve dhe madje edhe të peshkut në pëllëmbët tuaj? Lani duart me një sasi të vogël paste dhëmbësh dhe era do të zhduket!

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . A e keni ditur që me pastën e dhëmbëve mund të pastroni kaq shumë gjëra? 8 Përdorime të thjeshta e të dobishme të saj në shtëpinë tuaj A e keni ditur që me pastën e dhëmbëve mund të pastroni kaq shumë gjëra? 8 Përdorime të thjeshta e të dobishme të saj në shtëpinë tuajRating: 5.0
To Top