Kurioz

Vladimir Putin i tregon limuzinën e re Princit arab: Shikoni çfarë i thotë

Presidenti rus Vladimir Putin është takuar me princin e Kurorës së Abu Dhabi, Mohammed bin Zayed Al Nahyan, pas një vizite të këtij të fundit në kryeqytetin Rus, Moskë.

Pas bisedës dhe takimit, Putin e ka ftuar Princin për të parë makinën e tij nga projekti i ri “Kortezh”.

“Është shumë e rehatshme”, tha princi arab duke u ulur përkrah Putinit.

The post Vladimir Putin i tregon limuzinën e re Princit arab: Shikoni çfarë i thotë appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...

Presidenti rus Vladimir Putin është takuar me princin e Kurorës së Abu Dhabi, Mohammed bin Zayed Al Nahyan, pas një vizite të këtij të fundit në kryeqytetin Rus, Moskë.

Pas bisedës dhe takimit, Putin e ka ftuar Princin për të parë makinën e tij nga projekti i ri “Kortezh”.

“Është shumë e rehatshme”, tha princi arab duke u ulur përkrah Putinit.

The post Vladimir Putin i tregon limuzinën e re Princit arab: Shikoni çfarë i thotë appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Vladimir Putin i tregon limuzinën e re Princit arab: Shikoni çfarë i thotë Vladimir Putin i tregon limuzinën e re Princit arab: Shikoni çfarë i thotëRating: 5.0
To Top