Kurioz

Vali Corleone në psikiatri (Foto)

Vali Corleone është një nga personazhet publike më të komentuara, kjo edhe për shkak të figurës kontroverse që ai përçon tek njerëzit.

Në mars të këtij viti, Vali u arrestua nga policia për kanosja dhe ngacmim të prindërve, ku u dërgua në psikiatri.

Ai qëndroi plot 30 ditë në Institutin e Psikiatrisë Forenzike dhe Gjykata i caktoi atij masë të detyrueshme të vizitave në Qendrën e shëndetit Mendor në Gjilan.

Megjithatë, duket se tashmë Vali i është rikthyer jetës normale… të paktën kështu mendohej nga postimet e tij të shpeshta në Instagram.

Por ka qenë vet Corleone i cili ka deklaruar se i kishin vjedhur Instagramin për një kohë të gjatë.

“Ka qenë i hakuar, nëse keni pëlqime dhe komente në profilet tuaja nuk kemi qenë ne”, ka shkruar ai. Ndërkaq, në foton mëposhtë mund të vihet re qartazi ndryshimi drastik që ka bërë Corleone në pamjen e tij.

The post Vali Corleone në psikiatri (Foto) appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...

Vali Corleone është një nga personazhet publike më të komentuara, kjo edhe për shkak të figurës kontroverse që ai përçon tek njerëzit.

Në mars të këtij viti, Vali u arrestua nga policia për kanosja dhe ngacmim të prindërve, ku u dërgua në psikiatri.

Rezultate imazhesh për vali corleone

Rezultate imazhesh për vali corleone

Ai qëndroi plot 30 ditë në Institutin e Psikiatrisë Forenzike dhe Gjykata i caktoi atij masë të detyrueshme të vizitave në Qendrën e shëndetit Mendor në Gjilan.

Megjithatë, duket se tashmë Vali i është rikthyer jetës normale… të paktën kështu mendohej nga postimet e tij të shpeshta në Instagram.

Por ka qenë vet Corleone i cili ka deklaruar se i kishin vjedhur Instagramin për një kohë të gjatë.

“Ka qenë i hakuar, nëse keni pëlqime dhe komente në profilet tuaja nuk kemi qenë ne”, ka shkruar ai. Ndërkaq, në foton mëposhtë mund të vihet re qartazi ndryshimi drastik që ka bërë Corleone në pamjen e tij.

The post Vali Corleone në psikiatri (Foto) appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Vali Corleone në psikiatri (Foto) Vali Corleone në psikiatri (Foto)Rating: 5.0
To Top