Kurioz

Tërbon rrjetin, nëna shqiptare mban në dorë pankartën: “Krenare që djali im është by****”

Një fotografi ka bërë xhiron e rrjeteve sociale prej dy ditësh. Në të shihet një grua e cila mban në dorë një pankartë të madhe ku shkruhet: “Jam krenar që djali im është by*****”.

Kjo foto duket se ka bërë xhiron e rrjetit dhe ka marre me mijëra komente ofenduese dhe kritika.

Nuk dihet saktësisht nëse është e vërtetë apo fotomontazh, por mentaliteti i shqiptarëve e ka masakruar në komente e sharje këtë grua. Jepni dhe ju komentin tuaj në facebook./ zoneelire.al

The post Tërbon rrjetin, nëna shqiptare mban në dorë pankartën: “Krenare që djali im është by****” appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...

Një fotografi ka bërë xhiron e rrjeteve sociale prej dy ditësh. Në të shihet një grua e cila mban në dorë një pankartë të madhe ku shkruhet: “Jam krenar që djali im është by*****”.

Kjo foto duket se ka bërë xhiron e rrjetit dhe ka marre me mijëra komente ofenduese dhe kritika.

Nuk dihet saktësisht nëse është e vërtetë apo fotomontazh, por mentaliteti i shqiptarëve e ka masakruar në komente e sharje këtë grua. Jepni dhe ju komentin tuaj në facebook./ zoneelire.al

The post Tërbon rrjetin, nëna shqiptare mban në dorë pankartën: “Krenare që djali im është by****” appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Tërbon rrjetin, nëna shqiptare mban në dorë pankartën: “Krenare që djali im është by****” Tërbon rrjetin, nëna shqiptare mban në dorë pankartën: “Krenare që djali im është by****”Rating: 5.0
To Top