Home / Kurioz / Zbulimi per stervitje : Me 45 dite arrin ta zhdukeni barkun tuaj , ndiq keto rregullat – Rregullore 3
Zbulimi per stervitje : Me 45 dite arrin ta zhdukeni barkun tuaj , ndiq keto rregullat - Rregullore 3

Zbulimi per stervitje : Me 45 dite arrin ta zhdukeni barkun tuaj , ndiq keto rregullat – Rregullore 3

Zbulimi per stervitje : Me 45 dite arrin ta zhdukeni barkun tuaj , ndiq keto rregullat !
Per zhdukjen e gjithe barkun nga mbi pesha qe te arrini nje peshe ideali duhet te praktikoni keto stervitjet.

Per stervitjen e pare duhet kliko – Stervitja e pare !
Per stervitjen e dyte duhet kliko – Steverita e dyte!

Per stervitjen e trete

  • Veprimet tuaja:
  • Uluni në buzë të karriges me një mbrapa të drejtë. Mbajeni fort karrigen me të dyja duart.
  • Bend trupin tuaj në anën, dhe ulen vetëm në një glute.
  • Mbani këmbët tuaja së bashku, dhe ngrini të dy gjunjët në gjoks tuaj siç përshkruhet në Ushtrimin 5.
  • Kthehu në pozitën tuaj origjinale, dhe bëj në anën tjetër.
  • Përsëriteni 10-20 herë në secilën anë.

Zbulimi per stervitje : Me 45 dite arrin ta zhdukeni barkun tuaj , ndiq keto rregullat - Rregullore 3
Per ma shume kliko ne videon me posht per te mare gjitha informacionet shtese!

Loading...
Me shume ... shqiperia, shqiptarja,shqiperia qe duam,shqiponja,shqip tv,shqip shqip,shqiperia ime,shqiperia dhe bashkimi europian,shqiptaret per shqiptaret,shqiperia ne be,shqip anglisht,shqip gaming,shqip tv hd,shqip tv apk,shqip turqisht,shqip iptv,shqip gjermanisht,shqip greqisht,shqip al,shqip arabisht,shqip anglisht niveli i pare mesimi 5,shqip anglisht niveli i pare,shqip anglisht niveli i dyte,shqip anglisht niveli i dyte mesimi 1,shqip app,shqip anglisht per fillestar,shqip anglisht niveli 1 mesimi 2,shqiperi e mjera shqypni,shqipe a jashari,shqipe a bazi,shqipe.

Nese te pelqen lajmi atehere shperndaje