Kurioz

Zbulimi per stervitje : Me 45 dite arrin ta zhdukeni barkun tuaj , ndiq keto rregullat – Rregullore 2

Zbulimi per stervitje : Me 45 dite arrin ta zhdukeni barkun tuaj , ndiq keto rregullat - Rregullore 2
Loading...

Zbulimi per stervitje : Me 45 dite arrin ta zhdukeni barkun tuaj , ndiq keto rregullat !
Per zhdukjen e gjithe barkun nga mbi pesha qe te arrini nje peshe ideali duhet te praktikoni keto stervitjet.
Per stervitjen e pare duhet kliko – Stervitja e pare !
Forcon muskujt e barkut, përmirëson tretjen, dhe ndihmon për të djegur dhjamin.
Veprimet tuaja:

 • Ulu në një karrige.
 • Qendroni ne karrike pa u mbeshtetut fare.
 • Bashkoni kembet bashk dhe drejtohuni dhe shtrengoni barkun.
 • Grite gjurin tuaj të djathtë dhe tërhiqeni gjoksin si ne figure.
 • Mbajeni kemben ne ate menyre duke shtrenguar barkun.
 • Shtrengoni muskujt e barkun per aq sa keni mundesi shte shtype kemben ne te djatht.
 • Përsëriteni 20-30 herë kete stervitje brenda dites.

Zbulimi per stervitje : Me 45 dite arrin ta zhdukeni barkun tuaj , ndiq keto rregullat - Rregullore 1
Per stervitjen e dyte duhet kliko – Steverita e dyte!

 • Veprimet tuaja:
 • Mbani këmbët tuaja së bashku.
 • Mbajini anët e karriges me të dy duart.
 • Ndërsa mbani mbrapa drejt, hiqni gjunjët dhe tërhiqni në gjoks. Muskujt e barkut duhet të jenë të tensionuara.
 • Vendosni këmbët poshtë, por mos e prekni dyshemenë.
  Përsëriteni 10-20 herë.

Zbulimi per stervitje : Me 45 dite arrin ta zhdukeni barkun tuaj , ndiq keto rregullat - Rregullore 2
Per stervitjen e trete duhet kliko – Stervitja e Trete!
Per ma shume kliko ne videon me posht per te mare gjitha informacionet shtese!

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Zbulimi per stervitje : Me 45 dite arrin ta zhdukeni barkun tuaj , ndiq keto rregullat – Rregullore 2 Zbulimi per stervitje : Me 45 dite arrin ta zhdukeni barkun tuaj , ndiq keto rregullat – Rregullore 2Rating: 5.0
To Top