Home / Kurioz / Sjelljet që asnjë femër nuk duhet të tolerojë në një lidhje
Sjelljet që asnjë femër nuk duhet të tolerojë në një lidhje

Sjelljet që asnjë femër nuk duhet të tolerojë në një lidhje

Sjelljet që asnjë femër nuk duhet të tolerojë në një lidhje
Sjelljet që asnjë femër nuk duhet të tolerojë në një lidhje

Ky akt sfidues është më i lehtë sesa tingëllon për aq kohë sa ju mund të shmangni disa sjellje të papranueshme.
4 gjërat që gruaja jote e fortë kurrë nuk do të tolerojë në marrëdhënien tuaj:

1. Mungesa e respektit Mungesa e respektit është një kategori shumë e gjerë e sjelljes që një grua e fortë nuk do të tolerojë në një marrëdhënie.

2. Dominimi në marrëdhënie Kjo vendos një grua të fortë në një pozitë të pafuqisë, të cilën ajo kurrë nuk do ta tolerojë në një marrëdhënie. Gratë e forta dinë se si të marrin drejtimin.

3. Pabarazinë Bëni marrëdhënien tuaj një fushë loje të barabartë, pavarësisht nga të ardhurat tuaja, arsimi, përkatësia etnike, gjinia, përkatësia politike, statusi shoqëror etj,dhe gruaja juaj e fortë do të vlerësojë respektin që ju i jepni.

4. Thyerja e kujve të saj Nëse një grua e fortë ju ka thënë ‘Jo’ ose ‘Mos e bëni përsëri këtë’ një herë, më mirë mos provoni të kundërtën. Një grua e fortë i di kujtë e saj personal, vlerat, moralin dhe besimet dhe ajo e di se ku mund të tërheqë vijën. Mos shtyni kujtë e saj ose do të përballeni me zemërimin. /Lajmi.net/

Loading...
Me shume ... shqiperia, shqiptarja,shqiperia qe duam,shqiponja,shqip tv,shqip shqip,shqiperia ime,shqiperia dhe bashkimi europian,shqiptaret per shqiptaret,shqiperia ne be,shqip anglisht,shqip gaming,shqip tv hd,shqip tv apk,shqip turqisht,shqip iptv,shqip gjermanisht,shqip greqisht,shqip al,shqip arabisht,shqip anglisht niveli i pare mesimi 5,shqip anglisht niveli i pare,shqip anglisht niveli i dyte,shqip anglisht niveli i dyte mesimi 1,shqip app,shqip anglisht per fillestar,shqip anglisht niveli 1 mesimi 2,shqiperi e mjera shqypni,shqipe a jashari,shqipe a bazi,shqipe.

Nese te pelqen lajmi atehere shperndaje