Kurioz

Shitet shtëpia e “përkryer” për 11.300 euro, askush nuk po e blenë – ka formë trekëndore (Foto)

Shitet shtëpia e “përkryer” për 11.300 euro, askush nuk po e blenë – ka formë trekëndore (Foto)
Loading...

Kemi pasur rastin të shohim shtëpi të ndryshme me dizajn dhe arkitekturë nga kohë të ndryshme, por jo një shtëpi që nuk i ka katër muret, e cila në fakt është në formë trekëndëshi dhe që gjendet në Wales.

Kjo shtëpi specifike në hyrje ka një pamje të zakonshme, megjithatë kur futeni brenda e kuptoni se ka formë trekëndore, transmeton Telegrafi.

Shitet shtëpia e “përkryer” për 11.300 euro, askush nuk po e blenë – ka formë trekëndore (Foto)

Shitet shtëpia e “përkryer” për 11.300 euro, askush nuk po e blenë – ka formë trekëndore (Foto)

Ajo ka një dhomë gjumi, kurse vlera e kësaj pasurie është 11.300 euro. Dhe duke marrë parasysh se ëndrra e çdo britaniku është të blejë një shtëpi me pak para, ajo mund të ngjall interesim të madh te blerësit.

Megjithatë, çmimi i ulët i kësaj shtëpie është bazuar në të “metën” që e ka dhe një shtëpi trekëndore, paraqet problem serioz për blerësit potencial.

Kur kjo shtëpi është nxjerrë në shitje, menaxheri i kompanisë së patundshmërisë që është marrë me shitjen e saj, kishte mbetur i habitur kur e kuptoi se për çfarë shtëpie bëhej fjalë.

“Padyshim se është shtëpia më e pazakontë që ndonjëherë kam shitur. Duhet modernizuar enterieri, nëse dëshirojmë ta shesim”, ka deklaruar Stephen Morgan.

Ende nuk dihen arsyet se pse kjo shtëpi është ndërtuar në këtë formë.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Shitet shtëpia e “përkryer” për 11.300 euro, askush nuk po e blenë – ka formë trekëndore (Foto) Shitet shtëpia e “përkryer” për 11.300 euro, askush nuk po e blenë – ka formë trekëndore (Foto)Rating: 5.0
To Top