Kurioz

Shfaqet në Gjirafa premiera e filmit “Zonjusha”

Shfaqet në Gjirafa premiera e filmit “Zonjusha”
Loading...

Shfaqet në Gjirafa premiera e filmit “Zonjusha”

Gjirafa.com është shfaqur premiera e filmit “Zonjusha” nga ora 20:00.

Tre gangsterëve, u kërkohet ta kryejnë një punë për të cilën s’kanë përvojë. Sidoqoftë, nuk mund ta refuzojnë për shkak të krenarisë dhe shumës së parave që u ofrohet në këmbim.

Gjatë rrugës ata ballafaqohen me shumë probleme dhe kjo i bënë të kuptojnë se gjatë gjithë kohës kanë qenë pjesë e një kurthi.

SHIKO VIDEO ME  POSHT !

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Shfaqet në Gjirafa premiera e filmit “Zonjusha” Shfaqet në Gjirafa premiera e filmit “Zonjusha”Rating: 5.0
To Top