Kurioz

Reshjet e shiut sjellin probleme në rrugët e Verilindjes së Shqipërisë

Reshjet e shiut sjellin probleme në rrugët e Verilindjes së Shqipërisë
Loading...

Reshjet e shiut nuk kanë shkaktuar dëme vetëm në jug e juglindje të vendit. Në verilindje, kryesisht në Qarkun e Kukësit, rrugët janë mbuluar me gurë që kanë rënë nga malet.

Janë shkarjet e 24 orëve të fundit. Në verilindje reshjet e shiut sollën  probleme e kryesisht në infrastrukturën rrugore.

Sasi të mëdha gurësh e inerte bllokuan disa rrugë në drejtim të Shishtavecit, Peshkopisë, Malziut, Borjes.

Mjetet e bashkisë dhe të kompanive sipërmarrëse nisën nga puna për normalizimine situatës.

Lumenjtë e përrenjt dhjetëfishuan prurjet e që ndikuan në rritjen e menjëhershme të nivelit të ujit në liqenin e Fierzës.

Reshjet e shiut sjellin probleme në rrugët e Verilindjes së Shqipërisë

Reshjet e shiut sjellin probleme në rrugët e Verilindjes së Shqipërisë

 

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Reshjet e shiut sjellin probleme në rrugët e Verilindjes së Shqipërisë Reshjet e shiut sjellin probleme në rrugët e Verilindjes së ShqipërisëRating: 5.0
To Top