Home / Kurioz / Përtonte të përdorte lopatën, gjeti metodë alternative për të pastruar borën (Video)
Përtonte të përdorte lopatën, gjeti metodë alternative për të pastruar borën (Video)

Përtonte të përdorte lopatën, gjeti metodë alternative për të pastruar borën (Video)

Nathanel Caplinger nga Virginia e Shteteve të Bashkuara, që përton shumë të heqë borën me lopatë, përdori pajisjen që nxjerrë flakë, për të pastruar rrugën.

Para se të fillonte punën, ai kontaktoi zyrtarët e vendbanimit për të mësuar nëse është e lejuar kjo metodë alternative, transmeton Telegrafi.

“Kujdesuni që mos të ketë pranë ndonjë zjarr, kaloni vetëm mbi hapësira ku nuk ka të mbjella dhe sigurohuni që asgjë nuk mbeti ndezur”, ka shkruar Caplinger.

Megjithëse kreu punën me sukses, nuk i rekomandon askujt të veprojë njëjtë.

Përtonte të përdorte lopatën, gjeti metodë alternative për të pastruar borën (Video)
Përtonte të përdorte lopatën, gjeti metodë alternative për të pastruar borën (Video)

Loading...
Me shume ... shqiperia, shqiptarja,shqiperia qe duam,shqiponja,shqip tv,shqip shqip,shqiperia ime,shqiperia dhe bashkimi europian,shqiptaret per shqiptaret,shqiperia ne be,shqip anglisht,shqip gaming,shqip tv hd,shqip tv apk,shqip turqisht,shqip iptv,shqip gjermanisht,shqip greqisht,shqip al,shqip arabisht,shqip anglisht niveli i pare mesimi 5,shqip anglisht niveli i pare,shqip anglisht niveli i dyte,shqip anglisht niveli i dyte mesimi 1,shqip app,shqip anglisht per fillestar,shqip anglisht niveli 1 mesimi 2,shqiperi e mjera shqypni,shqipe a jashari,shqipe a bazi,shqipe.

Nese te pelqen lajmi atehere shperndaje