Kurioz

Për një marrëdhënie intime të “nxehtë”, bëni këto gjëra dhe nuk do zhgënjeheni!

Seksi është një burim i pafund i frymëzimit, por këshilla, me sa duket, nuk mund të ketë mjaft. Këtë herë ju sjellim ato pak të pazakonta, kështu që zgjidhni atë që ju pëlqeni dhe rrisni pasionin në marrëdhënie

1. Shikoni njëri-tjetrin duke masturbuar

Lironi veten dhe shikoni njëri-tjetrin ndërsa ju pëlqeni pamjen.

2. Krijoni skenarin tuaj seksual

Mendoni për atë që ju me të vërtetë gëzoni me partnerin tuaj dhe e ktheni atë në realitet. Mendoni për historinë tuaj ose skenën e filmit. Konsideroni një skenar nga fillimi në fund, në çdo detaj “të pista”. Ndonjëherë vetëm duke folur në lidhje me të mund të shkaktoj pasion të fortë – zbulon Kristin Eisinga, terapist seksi në San Diego.

3. Kontrolloni frymëmarrjen tuaj

Edhe pse kjo këshillë nuk është revolucionare, ekspertët thonë se është shumë efektive. Merrni frymë thellë dhe merrni frymë disa herë para se të mendoni për seksin. Kjo do t’ju ndihmojë të relaksoheni në situatat kur ju jeni mendërisht hutuar apo të shqetësuar.

4. Prak..

Loading...

Seksi është një burim i pafund i frymëzimit, por këshilla, me sa duket, nuk mund të ketë mjaft. Këtë herë ju sjellim ato pak të pazakonta, kështu që zgjidhni atë që ju pëlqeni dhe rrisni pasionin në marrëdhënie

1. Shikoni njëri-tjetrin duke masturbuar

Lironi veten dhe shikoni njëri-tjetrin ndërsa ju pëlqeni pamjen.

2. Krijoni skenarin tuaj seksual

Mendoni për atë që ju me të vërtetë gëzoni me partnerin tuaj dhe e ktheni atë në realitet. Mendoni për historinë tuaj ose skenën e filmit. Konsideroni një skenar nga fillimi në fund, në çdo detaj “të pista”. Ndonjëherë vetëm duke folur në lidhje me të mund të shkaktoj pasion të fortë – zbulon Kristin Eisinga, terapist seksi në San Diego.

3. Kontrolloni frymëmarrjen tuaj

Edhe pse kjo këshillë nuk është revolucionare, ekspertët thonë se është shumë efektive. Merrni frymë thellë dhe merrni frymë disa herë para se të mendoni për seksin. Kjo do t’ju ndihmojë të relaksoheni në situatat kur ju jeni mendërisht hutuar apo të shqetësuar.

4. Praktika e seksit oral pa pritur një orgazmë

Provoni teknika të ndryshme për të stimuluar partnerin. Merrni kohën tuaj dhe mos përqëndroheni në orgazmë.

5. Gëzojuni eksitimit

6. Mendoni për skena seksuale

7. Zhvilloni personalitetin tuaj seksual

8. Bëjeni diku ku nuk mundeni

9. Ndaloni së menduari

10. Gëzoni edhe kur nuk ka mundësi për seks.

The post Për një marrëdhënie intime të “nxehtë”, bëni këto gjëra dhe nuk do zhgënjeheni! appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Për një marrëdhënie intime të “nxehtë”, bëni këto gjëra dhe nuk do zhgënjeheni! Për një marrëdhënie intime të “nxehtë”, bëni këto gjëra dhe nuk do zhgënjeheni!Rating: 5.0
To Top