Kurioz

Pasi u përfol nga të gjithë se mungoi në dasmën mbretërore, babai i Meghan thyen heshtjen dhe tregon të vërtetën

Kur u bë e ditur se Meghan Markle nuk do të shoqërohej për në altar nga babai i saj, Thomas Markle, mediat shpërthyen dhe njerëzit anembanë botës u çuditën me këtë vendim të tij.

Më pas, opinioni publik u sqarua pasi shkak i kësaj mungese, ishte bërë një ndërhyrje kirurgjikale që Thomas kishte kryer në zemër.

Sipas thashethemeve, Thomas i kishte kërkuar të bijës së tij Meghan ndihmë në dy raste, ndërsa kjo e fundit e kishte refuzuar.

Për prestigjiozen “TMZ”, Thomas Markle ka pohuar se këto janë thjesht “fake-news”. “Nuk kam nevojë për paratë e vajzës time. Unë kam fondet e mia rezervë që më mjaftojnë për të zgjidhur problemet që mund të dalin. Jam i bindur se nëse i kërkoj ndihmë vajzës time ajo do të më ndihmojë me maksimumin e saj”.

The post Pasi u përfol nga të gjithë se mungoi në dasmën mbretërore, babai i Meghan thyen heshtjen dhe tregon të vërtetën appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...

Kur u bë e ditur se Meghan Markle nuk do të shoqërohej për në altar nga babai i saj, Thomas Markle, mediat shpërthyen dhe njerëzit anembanë botës u çuditën me këtë vendim të tij.

Rezultate imazhesh për meghan markle fathert

Rezultate imazhesh për meghan markle fathert

Më pas, opinioni publik u sqarua pasi shkak i kësaj mungese, ishte bërë një ndërhyrje kirurgjikale që Thomas kishte kryer në zemër.

Sipas thashethemeve, Thomas i kishte kërkuar të bijës së tij Meghan ndihmë në dy raste, ndërsa kjo e fundit e kishte refuzuar.

Për prestigjiozen “TMZ”, Thomas Markle ka pohuar se këto janë thjesht “fake-news”. “Nuk kam nevojë për paratë e vajzës time. Unë kam fondet e mia rezervë që më mjaftojnë për të zgjidhur problemet që mund të dalin. Jam i bindur se nëse i kërkoj ndihmë vajzës time ajo do të më ndihmojë me maksimumin e saj”.

Rezultate imazhesh për meghan markle fathert

Rezultate imazhesh për meghan markle fathert

The post Pasi u përfol nga të gjithë se mungoi në dasmën mbretërore, babai i Meghan thyen heshtjen dhe tregon të vërtetën appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Pasi u përfol nga të gjithë se mungoi në dasmën mbretërore, babai i Meghan thyen heshtjen dhe tregon të vërtetën Pasi u përfol nga të gjithë se mungoi në dasmën mbretërore, babai i Meghan thyen heshtjen dhe tregon të vërtetënRating: 5.0
To Top