Kurioz

Pamjet/ Vullkani në Hawai shkatërron gjithçka

Hawai po përballet prej ditësh me katastrofën natyrore më të rëndë të 5 dekadave të fundit, pas shpërthimit të vullkanit Kilauea, ishullit më të madh të saj.

Autoritetet shtetërore do të marrin përsipër asistencën federale, pas shkatërrimit masiv që shkatërroi llava, që për ditë me radhë pushtoi rrugët e banesat.

Guvernatori i Hawait, David Ige tha se shteti do të mbulojë të gjitha shpenzimet për të nisur menjëherë rindërtimin e rrugëve, parqeve publike, shkollave dhe tubacioneve të ujit.

The post Pamjet/ Vullkani në Hawai shkatërron gjithçka appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...

Hawai po përballet prej ditësh me katastrofën natyrore më të rëndë të 5 dekadave të fundit, pas shpërthimit të vullkanit Kilauea, ishullit më të madh të saj.

Autoritetet shtetërore do të marrin përsipër asistencën federale, pas shkatërrimit masiv që shkatërroi llava, që për ditë me radhë pushtoi rrugët e banesat.

Guvernatori i Hawait, David Ige tha se shteti do të mbulojë të gjitha shpenzimet për të nisur menjëherë rindërtimin e rrugëve, parqeve publike, shkollave dhe tubacioneve të ujit.

The post Pamjet/ Vullkani në Hawai shkatërron gjithçka appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Pamjet/ Vullkani në Hawai shkatërron gjithçka Pamjet/ Vullkani në Hawai shkatërron gjithçkaRating: 5.0
To Top