Kurioz

OnePlus 6, telefoni i vitit

Smartphone më i ri, që pritet të lançohet bujshëm në treg, është OnePlus 6. Nga karakteristikat që kanë dalë deri më tani, kjo pajisje pritet të bëhet një nga telefonat më të mirë të këtij viti.

Ekrani i madh pa rritur dimensionet e telefonit, çmimi i ulët dhe përditësime të reja brenda në sistemin e operimit të celularit, mund ta bëjnë OnePlus 6 që të vendoset në krye të listës së telefonisë celulare.

Edhe pse asgjë nuk është konfirmuar ende, OnePlus 6 mendohet se do të operojë me proçesorin Qualcomm Snapdragon 845.

The post OnePlus 6, telefoni i vitit appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...

Smartphone më i ri, që pritet të lançohet bujshëm në treg, është OnePlus 6. Nga karakteristikat që kanë dalë deri më tani, kjo pajisje pritet të bëhet një nga telefonat më të mirë të këtij viti.

Ekrani i madh pa rritur dimensionet e telefonit, çmimi i ulët dhe përditësime të reja brenda në sistemin e operimit të celularit, mund ta bëjnë OnePlus 6 që të vendoset në krye të listës së telefonisë celulare.

Edhe pse asgjë nuk është konfirmuar ende, OnePlus 6 mendohet se do të operojë me proçesorin Qualcomm Snapdragon 845.

The post OnePlus 6, telefoni i vitit appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . OnePlus 6, telefoni i vitit OnePlus 6, telefoni i vititRating: 5.0
To Top