Kurioz

Një prej komenteve të shumta ishte: ‘Pas një q***e të egër’. Genta ia kthen …

Genta Gjalpi është një ndër personazhet më të përfolur përsa i përket të gjitha edicioneve të ‘reality show’, Big Brother. E pëlqyen se ishte shumë e drejtpërdrejtë me të gjithë si dhe me dialektin e saj si një vajzë ‘korçarkë’.

Ditën e djeshme Genta habiti të gjithë me deklartat e saj plot shaka, të paktën kështu e kuptuam ne, por një pjesë e publikut e morën të mirëqenë.

Në një foto ku e gjithë vëmendja shkonte tek gjoksi i saj, një prej komenteve të shumta ishte: ‘Pas një q***e të egër’. Habi bëri fakti se Genta ia ktheu duke i thënë “para” dhe jo pas.

The post Një prej komenteve të shumta ishte: ‘Pas një q***e të egër’. Genta ia kthen … appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...

Genta Gjalpi është një ndër personazhet më të përfolur përsa i përket të gjitha edicioneve të ‘reality show’, Big Brother. E pëlqyen se ishte shumë e drejtpërdrejtë me të gjithë si dhe me dialektin e saj si një vajzë ‘korçarkë’.

Ditën e djeshme Genta habiti të gjithë me deklartat e saj plot shaka, të paktën kështu e kuptuam ne, por një pjesë e publikut e morën të mirëqenë.

Në një foto ku e gjithë vëmendja shkonte tek gjoksi i saj, një prej komenteve të shumta ishte: ‘Pas një q***e të egër’. Habi bëri fakti se Genta ia ktheu duke i thënë “para” dhe jo pas.

The post Një prej komenteve të shumta ishte: ‘Pas një q***e të egër’. Genta ia kthen … appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Një prej komenteve të shumta ishte: ‘Pas një q***e të egër’. Genta ia kthen … Një prej komenteve të shumta ishte: ‘Pas një q***e të egër’. Genta ia kthen …Rating: 5.0
To Top