Kurioz

Nga presidentë të kombit më të fuqishëm në producentë filmash: Barak & Michelle Obama nënshkruajnë kontratën me Netflix

Barack dhe Michelle Obama do t’i bashkohen “Netflix” për të prodhuar filma dhe seriale të ndryshme televizive.

Përfaqësues të “Netflix” kanë konfirmuar se ish-Presidenti i Shteteve të Bashkuara dhe ish-Zonja e Parë kanë nënshkruar një kontratë disavjeçare me këtë shërbim televiziv.

Ata janë duke punuar dhe do të kenë rolin e producentëve për kijimin e filmave, serialeve, dokumentarëve e gjithçka tjetër nga e cila ata frymëzohen.

Michelle Obama është shprehur se beson tregimi i historive nëpërmjet filmave apo dokumentarëve është mënyra më e mirë për të frymëzuar, jo vetëm ata por të gjithë publikun.

Detajet për projektet ekzakte që ata do të krijojnë priten të bëhen të ditura në javët në vijim ndërkohë, “Orange is the New Barack” do të jetë muzikali-satirë politik që ata do të sjellin në “Netflix”.

The post Nga presidentë të kombit më të fuqishëm në producentë filmash: Barak & Michelle Obama nënshkruajnë kontratën me Netflix appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...

Barack dhe Michelle Obama do t’i bashkohen “Netflix” për të prodhuar filma dhe seriale të ndryshme televizive.

Përfaqësues të “Netflix” kanë konfirmuar se ish-Presidenti i Shteteve të Bashkuara dhe ish-Zonja e Parë kanë nënshkruar një kontratë disavjeçare me këtë shërbim televiziv.

Ata janë duke punuar dhe do të kenë rolin e producentëve për kijimin e filmave, serialeve, dokumentarëve e gjithçka tjetër nga e cila ata frymëzohen.

Michelle Obama është shprehur se beson tregimi i historive nëpërmjet filmave apo dokumentarëve është mënyra më e mirë për të frymëzuar, jo vetëm ata por të gjithë publikun.

Detajet për projektet ekzakte që ata do të krijojnë priten të bëhen të ditura në javët në vijim ndërkohë, “Orange is the New Barack” do të jetë muzikali-satirë politik që ata do të sjellin në “Netflix”.

The post Nga presidentë të kombit më të fuqishëm në producentë filmash: Barak & Michelle Obama nënshkruajnë kontratën me Netflix appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Nga presidentë të kombit më të fuqishëm në producentë filmash: Barak & Michelle Obama nënshkruajnë kontratën me Netflix Nga presidentë të kombit më të fuqishëm në producentë filmash: Barak & Michelle Obama nënshkruajnë kontratën me NetflixRating: 5.0
To Top