Kurioz

Nëna fotografon vajzën që po vdiste, por ajo që sheh e lë gojëhapur!

Nëna fotografon vajzën që po vdiste, por ajo që sheh e lë gojëhapur!
Loading...

Nëna fotografon vajzën që po vdiste, por ajo që sheh e lë gojëhapur!

Një vajzë 19-vjeçare humbi betejën e saj me një lloj kanceri të mëlçisë dhe nëna e saj mendoi t’i bëjë një foto para lamtumirës së fundit. Por ajo u habit kur pa foton.

Mbi kokën e vajzës shihej njëfigurë e ngjashme me një ëngjëll. Nëna e vajzës thotë se ishte engjëlli i saj mbrojtës, por në rrjet besojnë se është thjesht reflektimi i dritës.

Ngjarja e ndodhur me Nënën nuk e beson askush kjo është montazh.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Nëna fotografon vajzën që po vdiste, por ajo që sheh e lë gojëhapur! Nëna fotografon vajzën që po vdiste, por ajo që sheh e lë gojëhapur!Rating: 5.0
To Top