Kurioz

Në Shkup hapet shtepi publike “Red Light District in Skopje”, wow sa pritje …

Në Shkup hapet shtepi publike "Red Light District in Skopje", wow sa pritje ...
Loading...

Në Shkup sapo ka filluar me punë ”Red District” që ndryshe njihet edhe si vendi ku blehen femrat për kënaqje të epsheve seksuale.
Qytetarët para vitrinave duken shumë të habitur nga kjo ngjarje e pazakontë në Shkup.
Vajzat në vitrina luajnë nën tingujt e muzikës në lokal dhe ekspozojnë trupin me të brendshme.
Bëhet fjalë për fushatë për të luftuar tregtinë me qeniet njerëzore.
Në afërsi të vitrinës ka forca policore kurse disa nga qytetarët edhe i ofendojnë organizatorët.

Për të shikuar .. shtypini poshtë në rëklamë.

 

Video e plote.

Në Shkup hapet shtepi publike

Në Shkup hapet shtepi publike “Red Light District in Skopje”, wow sa pritje …

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Në Shkup hapet shtepi publike “Red Light District in Skopje”, wow sa pritje … Në Shkup hapet shtepi publike “Red Light District in Skopje”, wow sa pritje …Rating: 5.0
To Top