Kurioz

Ndahet Belen Rodriguez nga bashkëshorti? Ç’po ndodh mes çiftit?

Duket se gjërat nuk janë aspak mirë midis një prej çifteve më të njohur dhe më të dashur të showbiz-it italian, Belen Rodriguez dhe Andrea Iannone.

Së fundmi, ata janë para larg njëri-tjetrit dhe madje në një darkë familjare të ditëve të fundit, ata qëndruan të ndarë.

Sipas disa burimeve, dyshja ka kohë që s’janë takuar më bashkë dhe në një koncert të muzikës Jazz, Belen u shfaq e vetme. Jo vetëm kaq, por ata nuk jetojnë më në një shtëpi së bashku.

“Për të gjetur veten në një person duhet që ai të jetë i ndryshëm gjithmonë. Duhet të ndryshojë gjithmonë peisazhi, të ketë njëherë det, ajër, mal, por është e vështirë të gjendet kjo në një mashkull sot. Edhe pse ai është shumë i dashur dhe bën çdo gjë për familjen, ndoshta këtë herë kanë marrë një vendim për ti dhënë fund çdo gjëje që kanë bashkë”, është shprehur Belen në një intervistë të fundit për “CHI”.

The post Ndahet Belen Rodriguez nga bashkëshorti? Ç’po ndodh mes çiftit? appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...

Duket se gjërat nuk janë aspak mirë midis një prej çifteve më të njohur dhe më të dashur të showbiz-it italian, Belen Rodriguez dhe Andrea Iannone.

Rezultate imazhesh për belen rodriguez andrea iannone

Rezultate imazhesh për belen rodriguez andrea iannone

Së fundmi, ata janë para larg njëri-tjetrit dhe madje në një darkë familjare të ditëve të fundit, ata qëndruan të ndarë.

Sipas disa burimeve, dyshja ka kohë që s’janë takuar më bashkë dhe në një koncert të muzikës Jazz, Belen u shfaq e vetme. Jo vetëm kaq, por ata nuk jetojnë më në një shtëpi së bashku.

Imazh i ngjashëm

Imazh i ngjashëm

“Për të gjetur veten në një person duhet që ai të jetë i ndryshëm gjithmonë. Duhet të ndryshojë gjithmonë peisazhi, të ketë njëherë det, ajër, mal, por është e vështirë të gjendet kjo në një mashkull sot. Edhe pse ai është shumë i dashur dhe bën çdo gjë për familjen, ndoshta këtë herë kanë marrë një vendim për ti dhënë fund çdo gjëje që kanë bashkë”, është shprehur Belen në një intervistë të fundit për “CHI”.

The post Ndahet Belen Rodriguez nga bashkëshorti? Ç’po ndodh mes çiftit? appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Ndahet Belen Rodriguez nga bashkëshorti? Ç’po ndodh mes çiftit? Ndahet Belen Rodriguez nga bashkëshorti? Ç’po ndodh mes çiftit?Rating: 5.0
To Top