Kurioz

Meta përshëndet nga Jezerca, bën simbolin e shqiponjës (Video)

Presidenti Ilir Meta ka uruar mirëmëngjes nga shkëmbi i Dardanit pranë kryemajës së Jezercës. Meta bën simbolin e shqiponjës me duar dhe bashkë me të është edhe një banor i Valbonës.

“Mirëmëngjes nga shkëmbi i Dardanit pranë kryemajës së Jezercës! Të dashur miq bashkë me Dardanin nga Valbona ju përshëndesim në lartësinë mbi 2500 metra pranë kryemajës së Alpeve shqiptare, Jezercës”, thotë Meta në video.

Mirëmëngjes nga shkëmbi i Dardanit pranë kryemajës së Jezercës!

Gepostet von Ilir Meta am Donnerstag, 30. August 2018

30 gusht 2018 (gazeta-Shqip.com)

Loading...

Presidenti Ilir Meta ka uruar mirëmëngjes nga shkëmbi i Dardanit pranë kryemajës së Jezercës. Meta bën simbolin e shqiponjës me duar dhe bashkë me të është edhe një banor i Valbonës.

“Mirëmëngjes nga shkëmbi i Dardanit pranë kryemajës së Jezercës! Të dashur miq bashkë me Dardanin nga Valbona ju përshëndesim në lartësinë mbi 2500 metra pranë kryemajës së Alpeve shqiptare, Jezercës”, thotë Meta në video.

Mirëmëngjes nga shkëmbi i Dardanit pranë kryemajës së Jezercës!

🇦🇱

🇦🇱

Gepostet von Ilir Meta am Donnerstag, 30. August 2018

30 gusht 2018 (gazeta-Shqip.com)

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Meta përshëndet nga Jezerca, bën simbolin e shqiponjës (Video) Meta përshëndet nga Jezerca, bën simbolin e shqiponjës (Video)Rating: 5.0
To Top