Home / Kurioz / Me siguri nuk e keni ditur: Pse stjuardesat mbajnë duart mbrapa përderisa hyni në aeroplan (Foto)
Me siguri nuk e keni ditur: Pse stjuardesat mbajnë duart mbrapa përderisa hyni në aeroplan (Foto)

Me siguri nuk e keni ditur: Pse stjuardesat mbajnë duart mbrapa përderisa hyni në aeroplan (Foto)

Me siguri nuk e keni ditur: Pse stjuardesat mbajnë duart mbrapa përderisa hyni në aeroplan (Foto)
Me siguri nuk e keni ditur: Pse stjuardesat mbajnë duart mbrapa përderisa hyni në aeroplan (Foto)

Me siguri e keni vërejtur që gjithmonë kur hipni në aeroplan, sjuardeset i mbajnë duart mbrapa, mirëpo a e keni ditur përse?

Para secilit fluturim ato e mbajnë të njëjtën pozitë, ndërsa arsyeja është shumë e rëndësishme dhe shumë interesante: Ato i numërojnë udhëtarët. Natyrisht, kjo ka të bëjë edhe me respektin ndaj pasagjerëve.

Në duart e tyre gjithmonë kanë një numëratore e cila iu shërben që t’i numërojnë të gjithë udhëtarët që hyjnë në aeroplan, që të shohin se a është numri i njëjtë me ata që janë në dokumentacione, transmeton gazetametro.net

Ky numërim me raste të ndryshme i ndihmon sjuardesës që të kuptoj edhe rëndësinë që do të ketë aeroplani, dhe me nevojë i bartin, vetëm në raste kur aeroplani është i vogël.

Por prapë se prapë ato këtë e fshehin nga udhëtarët, sepse kjo gjë është shumë gjë e thjeshtë, dhe që personeli i aeroplanit nuk dëshirojnë që ta marrin vëmendjen e udhëtarit.

Me siguri nuk e keni ditur: Pse stjuardesat mbajnë duart mbrapa përderisa hyni në aeroplan (Foto)
Me siguri nuk e keni ditur: Pse stjuardesat mbajnë duart mbrapa përderisa hyni në aeroplan (Foto)
Loading...
Me shume ... shqiperia, shqiptarja,shqiperia qe duam,shqiponja,shqip tv,shqip shqip,shqiperia ime,shqiperia dhe bashkimi europian,shqiptaret per shqiptaret,shqiperia ne be,shqip anglisht,shqip gaming,shqip tv hd,shqip tv apk,shqip turqisht,shqip iptv,shqip gjermanisht,shqip greqisht,shqip al,shqip arabisht,shqip anglisht niveli i pare mesimi 5,shqip anglisht niveli i pare,shqip anglisht niveli i dyte,shqip anglisht niveli i dyte mesimi 1,shqip app,shqip anglisht per fillestar,shqip anglisht niveli 1 mesimi 2,shqiperi e mjera shqypni,shqipe a jashari,shqipe a bazi,shqipe.

Nese te pelqen lajmi atehere shperndaje