Kurioz

“Maskaroje dhe ti një shqiptar!” Nazistët në Greqi kërcënojnë me jetë shqiptarët

Loading...

Pas dëbimit të më shumë se 600 emigratëve shqiptarë, të tjera zhvillime tronditëse vijnë nga Greqia fqinje.

Pak ditë para takimit të Dhimitër-Ditmir Bushatit dhe Nikos Kotzias Korçë, në Greqi duket se kanë shpërthyer thirrjet raciste për ekzekutimin e shqiptarëve.

Gruper naziste kanë lënë kudo mbishkrime tronditëse, të tipit “Maskaroje dhe ti një shqiptar”.
Këto mesazhe janë provokacione dhe kërcënuese për shqiptarët, sidomos për emigrantët shqiptarë në Greqi.

Kjo foto paraqet vetëm një nga mesazhet kërcënuese, të bëra nga grupet naziste greke.

 

 

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . “Maskaroje dhe ti një shqiptar!” Nazistët në Greqi kërcënojnë me jetë shqiptarët “Maskaroje dhe ti një shqiptar!” Nazistët në Greqi kërcënojnë me jetë shqiptarëtRating: 5.0
To Top