Kurioz

Ky ishte mashkulli më i bukur në dasmën mbretërore, ia merr në kthesë Princit Harry dhe David Beckham

E shtuna që kaloi u mbizotërua nga dasma mbretërore midis Meghanit dhe Princit Harry.

Të sapomartuarit u komentuan shumë, ku midis tyre u spikatën edhe të ftuarit e famshëm që ishin në dasëm, si David Beckham apo edhe Princit i vogël George.

Megjithatë, të gjithë sytë ranë tek kushuriri i Harryt, Louis Spencer, nipi i Princeshë Dianës.

I veshur me një kostum serioz dhe me mjekër, Louis u shoqërua nga tre femra simpatike, përkrah nënës Victoria Aitken dhe nga dy motrat e tij, Lady Eliza e Lady Kitty Spencer.

Kështu, vëmendja e shumë njerëzve ka rënë tek Louis, i cili tashmë ka rrëmbyer titullin “beqari i preferuar i vajzave”, që më parë mbahej nga Harry.

Louis është djali i vëllait të Princeshë Dianës, Earl Spencer dhe jeton në Pallatin Mbretëror. Ai një ditë do të trashëgojë titullin e të atit dhe bashkëshortja e tij do të marrë titullin Konteshë.

The post Ky ishte mashkulli më i bukur në dasmën mbretërore, ia merr në kthesë Princit Harry dhe David Beckham appeared first on Zonë ..

Loading...

E shtuna që kaloi u mbizotërua nga dasma mbretërore midis Meghanit dhe Princit Harry.

Të sapomartuarit u komentuan shumë, ku midis tyre u spikatën edhe të ftuarit e famshëm që ishin në dasëm, si David Beckham apo edhe Princit i vogël George.

Megjithatë, të gjithë sytë ranë tek kushuriri i Harryt, Louis Spencer, nipi i Princeshë Dianës.

Rezultate imazhesh për Louis Spencer

Rezultate imazhesh për Louis Spencer

I veshur me një kostum serioz dhe me mjekër, Louis u shoqërua nga tre femra simpatike, përkrah nënës Victoria Aitken dhe nga dy motrat e tij, Lady Eliza e Lady Kitty Spencer.

Rezultate imazhesh për Louis Spencer

Kështu, vëmendja e shumë njerëzve ka rënë tek Louis, i cili tashmë ka rrëmbyer titullin “beqari i preferuar i vajzave”, që më parë mbahej nga Harry.

Rezultate imazhesh për Louis Spencer

Rezultate imazhesh për Louis Spencer

Louis është djali i vëllait të Princeshë Dianës, Earl Spencer dhe jeton në Pallatin Mbretëror. Ai një ditë do të trashëgojë titullin e të atit dhe bashkëshortja e tij do të marrë titullin Konteshë.

Rezultate imazhesh për Louis Spencer

Rezultate imazhesh për Louis Spencer

The post Ky ishte mashkulli më i bukur në dasmën mbretërore, ia merr në kthesë Princit Harry dhe David Beckham appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Ky ishte mashkulli më i bukur në dasmën mbretërore, ia merr në kthesë Princit Harry dhe David Beckham Ky ishte mashkulli më i bukur në dasmën mbretërore, ia merr në kthesë Princit Harry dhe David BeckhamRating: 5.0
To Top