Kurioz

Kjo është risia fantastike që sjellë Instagram, do t’ju pëlqejë të gjithëve

Për të gjithë ata që mund të humbasin miqësinë nëse i bëjnë “unfollow” dikujt, tani nuk kanë përse të shqetësohen: Instagram ka nxjerrë tani opsionin “mute”.
Sipas një njoftimi për shtyp, opsioni i ri do t’ju lejojë të filtroni të gjitha postimet e bezdisshme të miqve tuaj, kështu që ju nuk i shihni ato në faqen e parë. Gjithsesi nëse personat në fjalë ju pëlqejnë fotot ose komentojnë do njoftoheni, sigurisht. Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të shihni postimet në faqen e profilit të tyre nëse shkoni në të. Pjesa më e mirë e kësaj është se “miqve/armiqve” tuaj nuk do ju shkojë asnjë njoftim kur t’i bëni “mute”, dhe mund të zgjedhësh t’i heqësh ata nga ky opsion në çdo moment.
Si funksionon? Shkoni tek “…” në sipër në cep të faqes. Aty do të dalin opsionet, mes së cilave është dhe “mute”. Shumë e thjeshtë apo jo?/zoneelire.al

The post Kjo është risia fantastike që sjellë Instagram, do t’ju pëlqejë të gjithëve appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...

Për të gjithë ata që mund të humbasin miqësinë nëse i bëjnë “unfollow” dikujt, tani nuk kanë përse të shqetësohen: Instagram ka nxjerrë tani opsionin “mute”.
Sipas një njoftimi për shtyp, opsioni i ri do t’ju lejojë të filtroni të gjitha postimet e bezdisshme të miqve tuaj, kështu që ju nuk i shihni ato në faqen e parë. Gjithsesi nëse personat në fjalë ju pëlqejnë fotot ose komentojnë do njoftoheni, sigurisht. Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të shihni postimet në faqen e profilit të tyre nëse shkoni në të. Pjesa më e mirë e kësaj është se “miqve/armiqve” tuaj nuk do ju shkojë asnjë njoftim kur t’i bëni “mute”, dhe mund të zgjedhësh t’i heqësh ata nga ky opsion në çdo moment.
Si funksionon? Shkoni tek “…” në sipër në cep të faqes. Aty do të dalin opsionet, mes së cilave është dhe “mute”. Shumë e thjeshtë apo jo?/zoneelire.al

The post Kjo është risia fantastike që sjellë Instagram, do t’ju pëlqejë të gjithëve appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Kjo është risia fantastike që sjellë Instagram, do t’ju pëlqejë të gjithëve Kjo është risia fantastike që sjellë Instagram, do t’ju pëlqejë të gjithëveRating: 5.0
To Top