Kurioz

Kërcimi qesharak i Theresa May (Video)

Videoja e Theresa May duke kërcyer në një shkollë në Afrikë është bërë virale. Kryeministrja britanike edhe filmuar duke kërcyer, por ajo që ka tërhequr vëmendjen është se kërcimi i saj është paksa qesharak dhe i çuditshëm.

Nxënësit i organizuan një festë mirëseardhjeje për të kryeministren britanik dhe ajo i respektoi në mënyrën e saj.

https://videos.metro.co.uk/video/met/2018/08/28/5396496670113576353/640x360_MP4_5396496670113576353.mp4
30 gusht 2018 (gazeta-Shqip.com)

Loading...

Videoja e Theresa May duke kërcyer në një shkollë në Afrikë është bërë virale. Kryeministrja britanike edhe filmuar duke kërcyer, por ajo që ka tërhequr vëmendjen është se kërcimi i saj është paksa qesharak dhe i çuditshëm.

Nxënësit i organizuan një festë mirëseardhjeje për të kryeministren britanik dhe ajo i respektoi në mënyrën e saj.

30 gusht 2018 (gazeta-Shqip.com)

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Kërcimi qesharak i Theresa May (Video) Kërcimi qesharak i Theresa May (Video)Rating: 5.0
To Top