Home / Kurioz / Këndvështrim Islam- Kuriozitete nga feja.

Këndvështrim Islam- Kuriozitete nga feja.

Rubrika Këndvështrim Islam, transmetohet në Radio Televizionin Islam në kuadrin e informacioneve plotësue për dëgjuesit dhe shikuesit tanë.

**************************************************
www.rtvislam.com
www.radioislame.com

*****************************************************************
Shikues i/e nderuar!
Nëse e keni gjetur këtë material të dobishëm, ju lutemi që ta shpërndani sa të keni mundësi nëpër webfaqet tuaja, nëpër profilet dhe faqet tuaja në facebook, në shoqerinë tuaj përmës emailit si dhe nëpërmjet youtubes ose formave të ndryshme që ju i mendoni pozitive.

Gjithashtu ju mund ta përdorni këtë material, nëse ju nevojitet, edhe për montazhe të ndryshme në dobi të davetit. Allahu ju shpërbleftë. Amin!

**************************************************************************
Dua:
O Allah bëje të qartë të vërtetën dhe na mundëso ta ndjekim dhe bëje të qartë të pavërtetën dhe na mundësi ta braktisim. Amin!
O Muslimanë! Drejtohuni Allahut dhe Lutjuni vetëm Atij, e askujt tjetër

Loading...
Me shume ... shqiperia, shqiptarja,shqiperia qe duam,shqiponja,shqip tv,shqip shqip,shqiperia ime,shqiperia dhe bashkimi europian,shqiptaret per shqiptaret,shqiperia ne be,shqip anglisht,shqip gaming,shqip tv hd,shqip tv apk,shqip turqisht,shqip iptv,shqip gjermanisht,shqip greqisht,shqip al,shqip arabisht,shqip anglisht niveli i pare mesimi 5,shqip anglisht niveli i pare,shqip anglisht niveli i dyte,shqip anglisht niveli i dyte mesimi 1,shqip app,shqip anglisht per fillestar,shqip anglisht niveli 1 mesimi 2,shqiperi e mjera shqypni,shqipe a jashari,shqipe a bazi,shqipe.

Nese te pelqen lajmi atehere shperndaje