Kurioz

Intervista me shume siklet Irina Shayk e bene per spital moderatorin e emisionit !

Intervista me shume siklet Irina Shayk e bene per spital moderatorin e emisionit !
Loading...

Intervista me shume siklet Irina Shayk e bene per spital moderatorin e emisionit ! Kjo interviste ska per tu harruar ndonjehere shikoni me vemendje si moderatori i emisionit si reagon ne pergjigjet e Iriana Shayk ne momente me kritike edhe syt e tije shkojne diku qe nuk do ta besoni.
Provokimi ne emision ishta i pa pritur edhe pse ishe nje interviste me shume te qeshura Irina Shayk (Hercules) – Interview – Craig Ferguson. Intervista me shume siklet Irina Shayk e bene per spital moderatorin e emisionit ! Kjo interviste ska per tu harruar ndonjehere shikoni me vemendje si moderatori i emisionit si reagon ne pergjigjet e Iriana Shayk ne momente me kritike edhe syt e tije shkojne diku qe nuk do ta besoni. Ketu ka edhe dicka qe nuk do ta besoni se ca minuta nderhyne edhe ne robot ne pergjigjet qe i gjithe publiku qesh nga kjo interviste.

Kjo video ka me shume se 4 miljon shikime edhe rekomandoj qe ta shikoni se eshte nje interviste e pa harruar. Per te pare videon e plote rekomaoj nje here mbi liqet e para te klikoni dhe me pas shfaqe ne fund te faqes video e plote.
Ose mund te klikoni ne video linkun me posht te videos.

 

Qe te hapet video e plote klini me posht..

 

Video links.

Intervista me shume siklet Irina Shayk e bene per spital moderatorin e emisionit !

Intervista me shume siklet Irina Shayk e bene per spital moderatorin e emisionit !

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Intervista me shume siklet Irina Shayk e bene per spital moderatorin e emisionit ! Intervista me shume siklet Irina Shayk e bene per spital moderatorin e emisionit !Rating: 5.0
To Top