Home / Kurioz / Gjurmë Shqiptare ne GREQI – Preveza në Greqi, ku ende flitet gjuha Shqipe
Gjurmë Shqiptare - Preveza në Greqi, ku ende flitet gjuha Shqipe

Gjurmë Shqiptare ne GREQI – Preveza në Greqi, ku ende flitet gjuha Shqipe

Gjurmë Shqiptare - Preveza në Greqi, ku ende flitet gjuha Shqipe

Gjurmë Shqiptare – Preveza në Greqi, ku ende flitet gjuha Shqipe
Një dokumentar nga Preveza që sjell historinë e dikurshme të këtij qyteti, ashtu siç sjell edhe realitetin e sotëm, realitet që ruan me vështirësi gjurmët e banorëve shqiptarë.
Si ruhet ende shqipja në Prevezë sot në Greqi? Traditat dhe trashëgimia që mban ende gjallë rrënjët e banorëve autoktonë të mbetur.
Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema që sjell dëshmi të jashtëzakonshme
Kliko me post per video link.
video link cliko

Loading...
Me shume ... shqiperia, shqiptarja,shqiperia qe duam,shqiponja,shqip tv,shqip shqip,shqiperia ime,shqiperia dhe bashkimi europian,shqiptaret per shqiptaret,shqiperia ne be,shqip anglisht,shqip gaming,shqip tv hd,shqip tv apk,shqip turqisht,shqip iptv,shqip gjermanisht,shqip greqisht,shqip al,shqip arabisht,shqip anglisht niveli i pare mesimi 5,shqip anglisht niveli i pare,shqip anglisht niveli i dyte,shqip anglisht niveli i dyte mesimi 1,shqip app,shqip anglisht per fillestar,shqip anglisht niveli 1 mesimi 2,shqiperi e mjera shqypni,shqipe a jashari,shqipe a bazi,shqipe.

Nese te pelqen lajmi atehere shperndaje