Kurioz

G-Wizzie ka një mesazh për të gjithë personat që duan të merren me drogë në Angli

Reperi nga Kukësi, G-Wizzie, ka deklaruar se ai që prej moshës 17 vjeçe është larguar për në Angli, ku edhe është marrë me drogë dhe pikërisht për këtë gjë, u burgos për 5 vite rresht në shtetin anglez.

Ai ka vetëm 3 muaj që është liruar nga burgu, kohë në të cilën është rikthyer edhe në Shqipëri.

Çani i ka kërkuar G-Wizzie që të japi një mendim për të gjithë të rinjtë që duan të ikin në Angli dhe të merren me trafik droge.

“Ma mirë rrini në Shqipëri se të shkoni në Angli e të merreni me drogë. Nuk zgjat, një muaj, dy muaj”, u shpreh ai.

“Pra nga eksperienca jote, është më thjeshtë të trafikosh kokainë në Shqipëri apo në Angli”, ia ka kthyer Çani. “Në Angli se bën më shumë lekë. Tregu më i mirë fitimprurës është në shtetin britanik, pasi atje nuk flet njeri, ndërsa në Shqipëri ka vetëm spiuna”, ka rrëfyer ai./zoneelire.al/

The post G-Wizzie ka një mesazh për të gjithë personat që duan të merren me drogë në Angli appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...

Reperi nga Kukësi, G-Wizzie, ka deklaruar se ai që prej moshës 17 vjeçe është larguar për në Angli, ku edhe është marrë me drogë dhe pikërisht për këtë gjë, u burgos për 5 vite rresht në shtetin anglez.

Ai ka vetëm 3 muaj që është liruar nga burgu, kohë në të cilën është rikthyer edhe në Shqipëri.

Çani i ka kërkuar G-Wizzie që të japi një mendim për të gjithë të rinjtë që duan të ikin në Angli dhe të merren me trafik droge.

“Ma mirë rrini në Shqipëri se të shkoni në Angli e të merreni me drogë. Nuk zgjat, një muaj, dy muaj”, u shpreh ai.

“Pra nga eksperienca jote, është më thjeshtë të trafikosh kokainë në Shqipëri apo në Angli”, ia ka kthyer Çani. “Në Angli se bën më shumë lekë. Tregu më i mirë fitimprurës është në shtetin britanik, pasi atje nuk flet njeri, ndërsa në Shqipëri ka vetëm spiuna”, ka rrëfyer ai./zoneelire.al/

The post G-Wizzie ka një mesazh për të gjithë personat që duan të merren me drogë në Angli appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . G-Wizzie ka një mesazh për të gjithë personat që duan të merren me drogë në Angli G-Wizzie ka një mesazh për të gjithë personat që duan të merren me drogë në AngliRating: 5.0
To Top