Kurioz

G-Wizzie-Antisistem/ Burg në Angli, drogë dhe hip-hop

G-Wizzie është një personazh mjaft kontrovers, i cili ka vetëm pak kohë që ka dalë nga burgu dhe njëkohësisht këndon edhe hip-hop.

I ftuar në studion e “Zonë e lirë”, ai ka ardhur me maskë në kokë pasi nuk ka dashur që të zbulojë identitetin dhe fytyrën e tij.

Me origjinë nga Kukësi, ai u largua nga Shqipëria drejt Anglisë në moshën 17 vjeçare dhe që prej vitit 2004 ka filluar të merret me muzikë. G-Wizzie ka sjellë klipin e tij më të ri “24 orë”, ku shfaqet mes makinave luksoze.

Sot, ai do ka një mesazh të koduar për t’u përcjellë të gjithëve, ndaj na ndiqni…

The post G-Wizzie-Antisistem/ Burg në Angli, drogë dhe hip-hop appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...

G-Wizzie është një personazh mjaft kontrovers, i cili ka vetëm pak kohë që ka dalë nga burgu dhe njëkohësisht këndon edhe hip-hop.

I ftuar në studion e “Zonë e lirë”, ai ka ardhur me maskë në kokë pasi nuk ka dashur që të zbulojë identitetin dhe fytyrën e tij.

Me origjinë nga Kukësi, ai u largua nga Shqipëria drejt Anglisë në moshën 17 vjeçare dhe që prej vitit 2004 ka filluar të merret me muzikë. G-Wizzie ka sjellë klipin e tij më të ri “24 orë”, ku shfaqet mes makinave luksoze.

Sot, ai do ka një mesazh të koduar për t’u përcjellë të gjithëve, ndaj na ndiqni…

The post G-Wizzie-Antisistem/ Burg në Angli, drogë dhe hip-hop appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . G-Wizzie-Antisistem/ Burg në Angli, drogë dhe hip-hop G-Wizzie-Antisistem/ Burg në Angli, drogë dhe hip-hopRating: 5.0
To Top