Home / Kurioz / Facebook kundër Shkencëtarëve dhe Bill Gates. Ja çfarë ka planifikuar
Facebook kundër Shkencëtarëve dhe Bill Gates. Ja çfarë ka planifikuar

Facebook kundër Shkencëtarëve dhe Bill Gates. Ja çfarë ka planifikuar

Facebook kundër Shkencëtarëve dhe Bill Gates. Ja çfarë ka planifikuar

Në një intervistë, Zuckerberg tha  ishte optimist dhe se mendonte se kjo gjë nuk do të sjellë shkatërrimin e botës.

Por nga ana tjetër drejtori i kompanisë Tesla dhe shumë figura të tjera të shquara në teknologji dhe shkencë si Bill Gates dhe Stephen Hawking janë shprehur qartë që inteligjenca artificiale mund të bëhet kërcënimi më i madh që bota ka parë ndonjëherë.

Por Facebook nuk ka dashur t’ia dijë për opinionet e këtyre tre njerëzve të pushtetshëm sepse ka filluar të programojë robotët që do të jenë të aftë të bëjnë biseda me njerëzit dhe me njëri tjetrin në anglisht.

 

Nese te pelqen lajmi atehere shperndaje