Kurioz

E sapodalë: Dëgjoni këngën e parë së bashku të Noizyt dhe Alban Skënderaj

Siç ju kishim lajmëruar edhe më parë, dy artistët e njohur, Noizy dhe Alban Skënderaj, janë bashkuar së bashku për të sjellë një projekt muzikor.

E titulluar “Drejt suksesit” kjo është hera e parë që këta dy artistë që i takojnë rrymave të ndryshme muzikore, janë bashkuar për të bërë një këngë.

Kënga flet për punën që Albani dhe Noizy kanë bërë për të arritur famën e suksesin që kanë, duke u drejtuar një mesazh të gjithë njerëzve se me punë arrihet sukses. Dëgjojeni këngën mëposhtë:

The post E sapodalë: Dëgjoni këngën e parë së bashku të Noizyt dhe Alban Skënderaj appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...

Siç ju kishim lajmëruar edhe më parë, dy artistët e njohur, Noizy dhe Alban Skënderaj, janë bashkuar së bashku për të sjellë një projekt muzikor.

E titulluar “Drejt suksesit” kjo është hera e parë që këta dy artistë që i takojnë rrymave të ndryshme muzikore, janë bashkuar për të bërë një këngë.

Kënga flet për punën që Albani dhe Noizy kanë bërë për të arritur famën e suksesin që kanë, duke u drejtuar një mesazh të gjithë njerëzve se me punë arrihet sukses. Dëgjojeni këngën mëposhtë:

The post E sapodalë: Dëgjoni këngën e parë së bashku të Noizyt dhe Alban Skënderaj appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . E sapodalë: Dëgjoni këngën e parë së bashku të Noizyt dhe Alban Skënderaj E sapodalë: Dëgjoni këngën e parë së bashku të Noizyt dhe Alban SkënderajRating: 5.0
To Top