Kurioz

E frikshme/ I bëri foto djalit të saj, ajo çfarë fshihet pas tij i ka lënë të gjithë të tmerruar

Një foto e siguruar nga “Daily Mail” ditën e djeshme po bën xhiron e rrjetit për shkak të tmerrit që ajo përcjell kur e shikon.

Në pamje të parë, dallohet dy fëmijë që kanë hipur në një pemë, por nëse e shikon me kujdes, do të dalloni se mbrapa djalit, ndodhet një fantazmë që ka mbështetur kokën tek supi i tij.

Anomalia është evidentuar nga mamaja e dy fëmijëve, e cila u tmerrua kur pa më në imtësi foton e djalit të saj. Laura ka qenë në parkun Plessey, Angli, së bashku me vajzën e saj 15 vjeçe, djalin 9 vjeç dhe nipin e saj, 16 vjeç.

Fëmijët kanë dashur të hipnin në pemë dhe me këtë rast, Laura ka shkrepur disa foto, pa e vënë re se së bashku me ta ishte edhe një fantazmë e pranishme.

“Të gjithë janë tmerruar. Unë dhe vajza ime as nuk shkonim dot të flinim dje sepse ishim të frikësuara. Burrin e kisha me shërbim natën dhe kisha frikë. Unë nuk besoja kurrë në këto gjëra derisa më ndodhi. Nuk ndodhej askush prapa pemës, vajza ose nipi im do e shihnin. Kur shkova në shtëpi, e kalova ..

Loading...

Një foto e siguruar nga “Daily Mail” ditën e djeshme po bën xhiron e rrjetit për shkak të tmerrit që ajo përcjell kur e shikon.

Në pamje të parë, dallohet dy fëmijë që kanë hipur në një pemë, por nëse e shikon me kujdes, do të dalloni se mbrapa djalit, ndodhet një fantazmë që ka mbështetur kokën tek supi i tij.

Anomalia është evidentuar nga mamaja e dy fëmijëve, e cila u tmerrua kur pa më në imtësi foton e djalit të saj. Laura ka qenë në parkun Plessey, Angli, së bashku me vajzën e saj 15 vjeçe, djalin 9 vjeç dhe nipin e saj, 16 vjeç.

Fëmijët kanë dashur të hipnin në pemë dhe me këtë rast, Laura ka shkrepur disa foto, pa e vënë re se së bashku me ta ishte edhe një fantazmë e pranishme.

Të gjithë janë tmerruar. Unë dhe vajza ime as nuk shkonim dot të flinim dje sepse ishim të frikësuara. Burrin e kisha me shërbim natën dhe kisha frikë. Unë nuk besoja kurrë në këto gjëra derisa më ndodhi. Nuk ndodhej askush prapa pemës, vajza ose nipi im do e shihnin. Kur shkova në shtëpi, e kalova foton në kompjuter dhe pashë një fytyrë prapa djalit tim. Disa njerëz më thonë që kam bërë fotoshop, po unë s’di të bëj. S’marr vesh shumë nga teknologjia”, u shpreh Laura.

Disa njerëz kanë deklaruar se ajo është fantazma e një djali, i cili është mbytur në lumë disa vite më parë.

The post E frikshme/ I bëri foto djalit të saj, ajo çfarë fshihet pas tij i ka lënë të gjithë të tmerruar appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . E frikshme/ I bëri foto djalit të saj, ajo çfarë fshihet pas tij i ka lënë të gjithë të tmerruar E frikshme/ I bëri foto djalit të saj, ajo çfarë fshihet pas tij i ka lënë të gjithë të tmerruarRating: 5.0
To Top