Kurioz

Drejtoresha ‘gangstere’ kërcënon nxënësit: “Sa të jetë partia ime s’më plas për ju”

Një skandal i fundit vjen nga fshati Shtoj i Ri në Shkodër, ku tre nxënës dhe disa mësues të shkollës 9 vjeçare “Osman Dhampiraj” kanë denoncuar drejtoreshën e tyre.

Sipas Report Tv, ata kanë shkuar në policinë e Shkodrës dhe kanë bërë denoncimin, ku sipas tyre, drejtoresha e shkollës, Saimi Hagrepaj, i ka kërcënuar dhe përmes familjarëve të saj ka tentuar që të ushtrojë dhunë.

Luljeta Shyti, njëra prej mësueseve, ka deklaruar se është kërcënuar nga drejtoresha dhe nxënësit kanë treguar se Saimi ka dërguar dhëndrin e saj për t’i bërë presion atyre, madje ai ka tentuar edhe t’i godasë nxënësit.

Drejtoresha, Saimi Hagrepaj
Mësuesit dhe nxënësit kanë rrëfyer se kjo sjellje e drejtores ka ardhur pa asnjë arsye dhe sipas tyre, kjo situatë ka tre vite që po ndodh. Ndërkohë, në pyetje nga policia është marrë edhe drejtoresha e shkollës, Saimi, e cila është akuzuar për këto veprime.

The post Drejtoresha ‘gangstere’ kërcënon nxënësit: “Sa të jetë partia ime s’më plas për ju” appeared first ..

Loading...

Një skandal i fundit vjen nga fshati Shtoj i Ri në Shkodër, ku tre nxënës dhe disa mësues të shkollës 9 vjeçare “Osman Dhampiraj” kanë denoncuar drejtoreshën e tyre.

Sipas Report Tv, ata kanë shkuar në policinë e Shkodrës dhe kanë bërë denoncimin, ku sipas tyre, drejtoresha e shkollës, Saimi Hagrepaj, i ka kërcënuar dhe përmes familjarëve të saj ka tentuar që të ushtrojë dhunë.

Luljeta Shyti, njëra prej mësueseve, ka deklaruar se është kërcënuar nga drejtoresha dhe nxënësit kanë treguar se Saimi ka dërguar dhëndrin e saj për t’i bërë presion atyre, madje ai ka tentuar edhe t’i godasë nxënësit.

Drejtoresha, Saimi Hagrepaj

Mësuesit dhe nxënësit kanë rrëfyer se kjo sjellje e drejtores ka ardhur pa asnjë arsye dhe sipas tyre, kjo situatë ka tre vite që po ndodh. Ndërkohë, në pyetje nga policia është marrë edhe drejtoresha e shkollës, Saimi, e cila është akuzuar për këto veprime.

The post Drejtoresha ‘gangstere’ kërcënon nxënësit: “Sa të jetë partia ime s’më plas për ju” appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Drejtoresha ‘gangstere’ kërcënon nxënësit: “Sa të jetë partia ime s’më plas për ju” Drejtoresha ‘gangstere’ kërcënon nxënësit: “Sa të jetë partia ime s’më plas për ju”Rating: 5.0
To Top