Kurioz

Dhunonin të miturit në Shtëpinë e Foshnjës, pezullohen dy punonjëset

Ditën e djeshme, emisioni investigativ “Stop”, ka publikuar një video, në të cilën dy punonjëse nga Shtëpia e Foshnjes në Vlorë, shiheshin teksa dhunonin të miturit.

Menjëherë kjo video bëri xhiron e rrjetit dhe pas akuzave morale nga publiku, ka ardhur edhe pezullimi i tyre nga ky institucion.

Në pamjen që ka sjellë “Stop”, njëra prej kujdestareve është shfaqur teksa i dënonte fëmijët që të qëndronin të veçuar kur nuk i bindeshin asaj, ndërkohë që dëgjohet kur u bërtet me ton të ashpër dhe u flet me një fjalor aspak etik.

Ndërsa punonjësja tjetër, rri dhe e shikon, pa reaguar fare ndaj dhunës që po ushtrohet mbi të miturit.

The post Dhunonin të miturit në Shtëpinë e Foshnjës, pezullohen dy punonjëset appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...

Ditën e djeshme, emisioni investigativ “Stop”, ka publikuar një video, në të cilën dy punonjëse nga Shtëpia e Foshnjes në Vlorë, shiheshin teksa dhunonin të miturit.

Menjëherë kjo video bëri xhiron e rrjetit dhe pas akuzave morale nga publiku, ka ardhur edhe pezullimi i tyre nga ky institucion.

Në pamjen që ka sjellë “Stop”, njëra prej kujdestareve është shfaqur teksa i dënonte fëmijët që të qëndronin të veçuar kur nuk i bindeshin asaj, ndërkohë që dëgjohet kur u bërtet me ton të ashpër dhe u flet me një fjalor aspak etik.

Ndërsa punonjësja tjetër, rri dhe e shikon, pa reaguar fare ndaj dhunës që po ushtrohet mbi të miturit.

The post Dhunonin të miturit në Shtëpinë e Foshnjës, pezullohen dy punonjëset appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Dhunonin të miturit në Shtëpinë e Foshnjës, pezullohen dy punonjëset Dhunonin të miturit në Shtëpinë e Foshnjës, pezullohen dy punonjësetRating: 5.0
To Top