Kurioz

Çifti i pazakontë thyen rrjetin me këtë video, gjërat që bëjnë njerëzit për para

Vetëm dy ditë e publikuar dhe kjo video ka ‘thyer’ rrjetin, pasi ka marrë me miliona shikime e me dhjetëra mijëra shpërndarje e komente.

Një burrë në moshë dhe një vajzë e re janë kthyer në sensacion në rrjetet sociale, pasi janë puthur përballë një kamere.

Por nuk është puthja ajo e cila i ka bërë përshtypje njerëzve, por diferenca në moshë dhe pamja e tyre.

Burri duket që është i vjetër në moshë, ka një bark të madh, ndërsa vajza është mjaft e re dhe me forma bombastike trupore.

Kjo ka bërë që shumë njerëz të mendojnë se kjo është një tjetër lidhje vetëm për para, pasi sipas tyre, nuk mund të ekzistojë dashuria midis këtij çifti të pazakontë.

Video: https://vidnews.net/video/100001115646

Po ju si mendoni?

The post Çifti i pazakontë thyen rrjetin me këtë video, gjërat që bëjnë njerëzit për para appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...

Vetëm dy ditë e publikuar dhe kjo video ka ‘thyer’ rrjetin, pasi ka marrë me miliona shikime e me dhjetëra mijëra shpërndarje e komente.

Një burrë në moshë dhe një vajzë e re janë kthyer në sensacion në rrjetet sociale, pasi janë puthur përballë një kamere.

Por nuk është puthja ajo e cila i ka bërë përshtypje njerëzve, por diferenca në moshë dhe pamja e tyre.

Burri duket që është i vjetër në moshë, ka një bark të madh, ndërsa vajza është mjaft e re dhe me forma bombastike trupore.

Kjo ka bërë që shumë njerëz të mendojnë se kjo është një tjetër lidhje vetëm për para, pasi sipas tyre, nuk mund të ekzistojë dashuria midis këtij çifti të pazakontë.

Video: https://vidnews.net/video/100001115646

Po ju si mendoni?

The post Çifti i pazakontë thyen rrjetin me këtë video, gjërat që bëjnë njerëzit për para appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Çifti i pazakontë thyen rrjetin me këtë video, gjërat që bëjnë njerëzit për para Çifti i pazakontë thyen rrjetin me këtë video, gjërat që bëjnë njerëzit për paraRating: 5.0
To Top