Home / Kurioz / BitCoin arrin vleren 4100$ shtohen Miljonerat Shqiptar 4 nga Shkupi 2 nga Kumanova !
BitCoin arrin vleren 4100$ shtohen Miljonerat Shqiptar 4 nga Shkupi 2 nga Kumanova !

BitCoin arrin vleren 4100$ shtohen Miljonerat Shqiptar 4 nga Shkupi 2 nga Kumanova !

BitCoin arrin vleren 4100$ shtohen Miljonerat Shqiptar 4 nga Shkupi 2 nga Kumanova !
BitCoin arrin vleren 4100$ shtohen Miljonerat Shqiptar 4 nga Shkupi 2 nga Kumanova !

Pas nje lajmi qe eshte publikuar qe nga Kumanova 1 miljoner ne BitCoin arriten edhe 3 email tjere me nje pamje qe emrat e tyre nuk publikohen per shkaqe sigurie nga email me screen pamje te 4 nga Shkupi miljoner ne BitCoin dhe 2 nga Kumanova.
Ngjan puna se shume shqiptar nga Maqedonia ishin ne BitCoin gjithashtu edhe nga Kosova sipas informacioneve jo zyrtare afersisht jane 10 miljoner.
Kurse ne shqiperi numri eshte shume me i vogel.
BitCoin ne Maqedoni eshte futur para shume viteve dhe ka pas shume pak njerez qe jane marre me kete biznes. E rendesishme eshte qe tani ka arrit nje vlere shume e madhe e BitCoin. Vetem ne Kumanove e rrethine gati mbi 20 persona kan arrit vleren mbi 300.000 dollar.
Interesimi shume i madh te personave qe njohin mire kompjuterin per te krijuar makinerine qe krijojne para me bitcoin.
Vetem javen e fundit jane ne kerkim shume IT ne Maqedonia qe te punojne ne Shqiperi.

Te interesuarit me shume jane nga Jugu i Shqiperise qe kerkojne njohes te mire te kompjuterit ne Maqedoni, vetem kete jave gati 8 persona jane punesuar ne Shqiperi si IT Programator

BitCoin arrin vleren 4100$ shtohen Miljonerat Shqiptar 4 nga Shkupi 2 nga Kumanova !
BitCoin arrin vleren 4100$ shtohen Miljonerat Shqiptar 4 nga Shkupi 2 nga Kumanova !
Loading...
Me shume ... shqiperia, shqiptarja,shqiperia qe duam,shqiponja,shqip tv,shqip shqip,shqiperia ime,shqiperia dhe bashkimi europian,shqiptaret per shqiptaret,shqiperia ne be,shqip anglisht,shqip gaming,shqip tv hd,shqip tv apk,shqip turqisht,shqip iptv,shqip gjermanisht,shqip greqisht,shqip al,shqip arabisht,shqip anglisht niveli i pare mesimi 5,shqip anglisht niveli i pare,shqip anglisht niveli i dyte,shqip anglisht niveli i dyte mesimi 1,shqip app,shqip anglisht per fillestar,shqip anglisht niveli 1 mesimi 2,shqiperi e mjera shqypni,shqipe a jashari,shqipe a bazi,shqipe.

Nese te pelqen lajmi atehere shperndaje