Kurioz

Bie miti! Vendi ideal për të bërë seks nuk është më krevati, por …

Përveç lëvizjeve të reja në shtrat dhe teknikave të reja, duhen gjetur edhe vende të tjera dhe interesante që e rrisin dëshirën seksuale.

Kur flitet për vendin perfekt për të bërë seks njerëzit janë të prirur të thonë se ai është krevati. Mirëpo këtë mit e hedh poshtë një studim i funditi “Skyn Condoms”.

Sipas tij rezulton se 78% e të pyeturve bëjnë seks në dhomën e tyre të ndenjes dhe jo ashtu siç mendohet në dhomën e gjumit.

Kjo mund të vijë duke parë një film ose emision.

Normalisht edhe fakti që mbrëmjet kalojnë aty dhe ndryshimi ndihmojnë në rritjen e dëshirës seksuale në këtë ambjent.

Studimi tregoi se ndër vendet e tjera shumë të pëlqyera ishte dhe dushi (74% e njerëzve të pyetur deklaruan se u pëlqen të pastrohen ndërkohë që janë duke bërë gjëra të pista), makina, lavatriçja dhe deti.

The post Bie miti! Vendi ideal për të bërë seks nuk është më krevati, por … appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...

Përveç lëvizjeve të reja në shtrat dhe teknikave të reja, duhen gjetur edhe vende të tjera dhe interesante që e rrisin dëshirën seksuale.

Kur flitet për vendin perfekt për të bërë seks njerëzit janë të prirur të thonë se ai është krevati. Mirëpo këtë mit e hedh poshtë një studim i funditi “Skyn Condoms”.

Sipas tij rezulton se 78% e të pyeturve bëjnë seks në dhomën e tyre të ndenjes dhe jo ashtu siç mendohet në dhomën e gjumit.

Kjo mund të vijë duke parë një film ose emision.

Normalisht edhe fakti që mbrëmjet kalojnë aty dhe ndryshimi ndihmojnë në rritjen e dëshirës seksuale në këtë ambjent.

Studimi tregoi se ndër vendet e tjera shumë të pëlqyera ishte dhe dushi (74% e njerëzve të pyetur deklaruan se u pëlqen të pastrohen ndërkohë që janë duke bërë gjëra të pista), makina, lavatriçja dhe deti.

The post Bie miti! Vendi ideal për të bërë seks nuk është më krevati, por … appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Bie miti! Vendi ideal për të bërë seks nuk është më krevati, por … Bie miti! Vendi ideal për të bërë seks nuk është më krevati, por …Rating: 5.0
To Top