Kurioz

Bashkoni duart dhe mësoni se çfarë po ndodh me jetën tuaj

Bashkoni duart dhe mësoni se çfarë po ndodh me jetën tuaj
Loading...

Bashkoni duart dhe mësoni se çfarë po ndodh me jetën tuaj

Duart e një personi mund të tregojnë diçka interesante rreth asaj se si është ai në dashuri.

Ato nuk gënjejnë dhe japin informacion më të vërtetë sesa pronari i tyre.

Lexuesit e dorës gjetën vijën e dashurisë dhe deshifruan opsionet e mundshme të karakterit.
Vendosni pëllëmbët së bashku, zgjidheni llojin që keni dhe shikojeni për vete!
Vijat janë në të njëjtin nivel

Nëse partneri juaj i ka vijat e dashurisë në të njëjtin nivel, jeni me fat: ai ka qëllime serioze dhe preferon marrëdhëniet konstante. Ai është racional dhe një person i ndjeshëm me një karakter të butë.

Vija në dorën e majtë është më e ulët
Ky person preferon një partner më të vjetër dhe është më i mençur sesa vjetët që i ka. Pronari i këtyre vijave është i mirë në dashuri, romantik dhe i pavarur nga rregullat shoqërore. Ai shpesh dëgjon shqisën e gjashtë, që rrallë se gabon.

Vija në dorën e majtë është më e lartë
Ky person nuk ka për qëllim të ketë marrëdhënie serioze dhe nuk mendon se dashuria është arsyeja e lumturisë në jetë.

Por kur të vendosë më në fund të zgjedh dikë për jetë, ai person do të jetë më i ri se vetë ai dhe do të ketë një kombësi tjetër. Ky person dashuron me sytë e tij dhe ka vetëbesim.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Bashkoni duart dhe mësoni se çfarë po ndodh me jetën tuaj Bashkoni duart dhe mësoni se çfarë po ndodh me jetën tuajRating: 5.0
To Top