Kurioz

Arian Çani tregon motivin e veçantë që do e bënte të largohej nga Shqipëria

I ftuar në ‘Studio e Hapur’, gazetari Arian Çani u pyet nga drejtuesja e këtij emisioni Eni Vasili, nëse do të largohej nga Shqipëria. Çani u përgjigj se e vetmja arsye pse ai do të largohej do ishte motiv estetik.

Gjithashtu Çani teksa komentohej largimi masiv i shqiptarëve, pranoi se nuk do të kishte qenë ky që është sot nëse nuk do largohej dhe shkollohej në perëndim.

“Unë po ika, do iki vetëm për një motiv të vetëm. Vetëm për motiv estetik. Për mua nuk është fenomen shqetësues. Nuk e shoh si dramë të madhe. Unë nuk e di pse ikin. Unë nuk mund të marr përsipër e të them një arsye pse ikin. Unë mendoj që përderisa s’ka nivel për këtë bisedë. le të merremi me opinione. Unë kam ikur para shumë vitesh jo për arsye ekonomike. Unë e pranoj që nuk do kisha qenë ky që jam nëse nuk do shkollohesha në perëndim”, u shpreh Çani./zoneelire.al

The post Arian Çani tregon motivin e veçantë që do e bënte të largohej nga Shqipëria appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...

I ftuar në ‘Studio e Hapur’, gazetari Arian Çani u pyet nga drejtuesja e këtij emisioni Eni Vasili, nëse do të largohej nga Shqipëria. Çani u përgjigj se e vetmja arsye pse ai do të largohej do ishte motiv estetik.

Gjithashtu Çani teksa komentohej largimi masiv i shqiptarëve, pranoi se nuk do të kishte qenë ky që është sot nëse nuk do largohej dhe shkollohej në perëndim.

Unë po ika, do iki vetëm për një motiv të vetëm. Vetëm për motiv estetik. Për mua nuk është fenomen shqetësues. Nuk e shoh si dramë të madhe. Unë nuk e di pse ikin. Unë nuk mund të marr përsipër e të them një arsye pse ikin. Unë mendoj që përderisa s’ka nivel për këtë bisedë. le të merremi me opinione. Unë kam ikur para shumë vitesh jo për arsye ekonomike. Unë e pranoj që nuk do kisha qenë ky që jam nëse nuk do shkollohesha në perëndim”, u shpreh Çani./zoneelire.al

The post Arian Çani tregon motivin e veçantë që do e bënte të largohej nga Shqipëria appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Arian Çani tregon motivin e veçantë që do e bënte të largohej nga Shqipëria Arian Çani tregon motivin e veçantë që do e bënte të largohej nga ShqipëriaRating: 5.0
To Top