Kurioz

3 djem udhëtojnë në 13 qytete e 5 shtete me vetëm 24 kanaçe Red Bull. Po ju e bëni dot?

Red bull can you make it. Kështu quhet aventura e disa të rinjve që janë të ftuarit e radhës në emisionin Zonë e Lirë.

Tre djemë të rinj Roel Rapi, Franko Hoxha dhe Kristi Dhimitri student, ishin të vetmit që u kualifikuan për të përfaqësuar Shqipërinë në garën e Redbull që zhvillohet çdo 2 vjet.

Sfida konsiston në udhëtimin në shtete të ndryshme duke pasur vetëm kanaçe Red Bulli si vlerë monetare. Djemtë kanë udhëtuar rreth 2777km në 13 qytete të ndryshme dhe 5 shtete evropiane me vetëm 24 kanaçe Red Bulli.

Djemtë thonë se gjatë gjithë kohës për të paguar biletat e trenit kanë përdorur Red Bull si mjet pagese duke shpjeguar kudo edhe sfidën që ata kishin.

The post 3 djem udhëtojnë në 13 qytete e 5 shtete me vetëm 24 kanaçe Red Bull. Po ju e bëni dot? appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...

Red bull can you make it. Kështu quhet aventura e disa të rinjve që janë të ftuarit e radhës në emisionin Zonë e Lirë.

Tre djemë të rinj Roel Rapi, Franko Hoxha dhe Kristi Dhimitri student, ishin të vetmit që u kualifikuan për të përfaqësuar Shqipërinë në garën e Redbull që zhvillohet çdo 2 vjet.

Sfida konsiston në udhëtimin në shtete të ndryshme duke pasur vetëm kanaçe Red Bulli si vlerë monetare. Djemtë kanë udhëtuar rreth 2777km në 13 qytete të ndryshme dhe 5 shtete evropiane me vetëm 24 kanaçe Red Bulli.

Djemtë thonë se gjatë gjithë kohës për të paguar biletat e trenit kanë përdorur Red Bull si mjet pagese duke shpjeguar kudo edhe sfidën që ata kishin.

The post 3 djem udhëtojnë në 13 qytete e 5 shtete me vetëm 24 kanaçe Red Bull. Po ju e bëni dot? appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . 3 djem udhëtojnë në 13 qytete e 5 shtete me vetëm 24 kanaçe Red Bull. Po ju e bëni dot? 3 djem udhëtojnë në 13 qytete e 5 shtete me vetëm 24 kanaçe Red Bull. Po ju e bëni dot?Rating: 5.0
To Top