Kurioz

23 kuriozitete për njeriun – Dr. Agon Bislimi – (Linku në Description)

Loading...

https://www.youtube.com/watch?v=HyW-mO0CfZk

Numrat kontaktues: 045 587 392 , 049 924 720 Facebook: https://www.facebook.com/Dr.Agon.Bislimi Ndalohet rreptësisht çdo ndërhyrje në videot tona , qoftë shkëputje, montim a përpunim i caktuar. http://ag-bi.blogspot.com/

Shkrime të ndryshme nga Agon Bislimi

Mjekesia nukleare, Mjekesia ligjore, Onkologjia, Mjekesia Urgjente, Radiologjia, Biokimia Mjekesore, Biokimia Klinike, Fiziatria, Mjekesi fizikale me rehabilitim, Pulmologjia, Anesteziologjia, Neonatologjia, Pediatria, Dermatologjia, Neurologjia, Psikiatria, Infektiva, Infektologjia, Kirurgjia maksillo-faciale, Oftalmologjia, Otorinolaringologjia, Gjinekologjia, Gastroenterologjia, Endokrinologjia, Reumatologjia, Kardiologjia, Nefrologjia, Hematologjia, Urologjia, Ortopedia, Kirurgjia e fëmijëve, Fiziologjia, Patologjia, Anatomia, Anatomia Patologjike,

Mjekesi dhe Shkence, Mjekesia, Shkenca, Teknologjia, Letersia, Gjuha shqipe, Analiza, Referate, Komente letrare,

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . 23 kuriozitete për njeriun – Dr. Agon Bislimi – (Linku në Description) 23 kuriozitete për njeriun – Dr. Agon Bislimi – (Linku në Description)Rating: 5.0
To Top