Home / Kurioz / 15 Kuriozitete për Tokën

15 Kuriozitete për Tokën

15 Kuriozitete për Tokën

1. Cili është vendi më i nxehtë në Tokë?
2. Cili është vendi më i ftohtë në Tokë?
3. Sa pluhur hapësinor bie në tokë cdo ditë?
4. Ku ndodhet ujëvara më e lartë në botë?
5. Cili është termeti më i tmerrshëm i njohur ndonjëherë?
6. Cili ka qenë termeti më i fortë në kohët e sotme?
7. Sa larg është qendra e Tokës?
8. Cili është mali më i lartë në botë?
9. Cili është lumi më i gjatë në botë?
10. Cili është vendi më i thatë në Tokë?
11. Cili është vendi më i lagësht në Tokë?
12. Ku gjindet Thellësia më e madhe në botë?
13. Kush është liqeni më i madh në botë?
14. Cili është liqeni më i thellë në botë?
15. Cili është ishulli më i madh në botë?

3D CHANNEL

Loading...
Me shume ... shqiperia, shqiptarja,shqiperia qe duam,shqiponja,shqip tv,shqip shqip,shqiperia ime,shqiperia dhe bashkimi europian,shqiptaret per shqiptaret,shqiperia ne be,shqip anglisht,shqip gaming,shqip tv hd,shqip tv apk,shqip turqisht,shqip iptv,shqip gjermanisht,shqip greqisht,shqip al,shqip arabisht,shqip anglisht niveli i pare mesimi 5,shqip anglisht niveli i pare,shqip anglisht niveli i dyte,shqip anglisht niveli i dyte mesimi 1,shqip app,shqip anglisht per fillestar,shqip anglisht niveli 1 mesimi 2,shqiperi e mjera shqypni,shqipe a jashari,shqipe a bazi,shqipe.

Nese te pelqen lajmi atehere shperndaje