Jeta

Vettingu, ish-Kryeprokurori Llalla, prokurë nga Turqia për avokatin

Kolegji i posaçëm i Apelimit është mbledhur ditën e sotme për të shqyrtuar çështjen e ankimimit të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit kundër vendimit për pushimin e Vettingut ndaj Adriatik Llallës.

Gjatë seancës së shkuar, avokati i ish-kryeprokurorit Sokol Hazizaj kishte paraqitur në prokurë që nuk ishte pranuar nga Kolegji, duke e cilësuar të vjetruar.

Ndërkohë gjatë seancës së sotme, avokati i ish-kryeprokurorit është paraqitur para kolegjit me një prokurë të re, të shkruar në gjuhën turke e të pajisur me vulën apostile dhe versionin e përkthyer në gjuhën shqipe, çka dëshmon se mesa duket Llalla është zhvendosur në Turqi.

Në prokurën e lexuar nga Kolegji, Llalla autorizon avokatin Hazizaj ta ndjekë çështjen, në pamundësi të tij për të qenë i pranishëm gjatë seancës së sotme dhe atyre që do të vijojnë.

31 maj 2018 (gazeta-Shqip.com)

Loading...

Kolegji i posaçëm i Apelimit është mbledhur ditën e sotme për të shqyrtuar çështjen e ankimimit të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit kundër vendimit për pushimin e Vettingut ndaj Adriatik Llallës.

Gjatë seancës së shkuar, avokati i ish-kryeprokurorit Sokol Hazizaj kishte paraqitur në prokurë që nuk ishte pranuar nga Kolegji, duke e cilësuar të vjetruar.

Ndërkohë gjatë seancës së sotme, avokati i ish-kryeprokurorit është paraqitur para kolegjit me një prokurë të re, të shkruar në gjuhën turke e të pajisur me vulën apostile dhe versionin e përkthyer në gjuhën shqipe, çka dëshmon se mesa duket Llalla është zhvendosur në Turqi.

Në prokurën e lexuar nga Kolegji, Llalla autorizon avokatin Hazizaj ta ndjekë çështjen, në pamundësi të tij për të qenë i pranishëm gjatë seancës së sotme dhe atyre që do të vijojnë.

31 maj 2018 (gazeta-Shqip.com)

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Vettingu, ish-Kryeprokurori Llalla, prokurë nga Turqia për avokatin Vettingu, ish-Kryeprokurori Llalla, prokurë nga Turqia për avokatinRating: 5.0
To Top