Home / Jeta / Shtatë vëllezërit shqiptarë që s’e humbën traditën, Viti i Ri i gjeti më të bashkuar se kurrë
1

Shtatë vëllezërit shqiptarë që s’e humbën traditën, Viti i Ri i gjeti më të bashkuar se kurrë

Duket se janë “një armatë” e vërtetë dhe gjithmonë bashkë për të festuar.

Familja e shtatë vëllezërve Geci, që së bashku me nuset e fëmijët bëjnë 81 persona, vazhdojnë të ruajnë traditat e mikpritjes dhe bashkimit familjar, pasi janë më të bashkuar se kurrë.

Këtë vit, ata kanë festuar vetëm pa nënën e tyre, e cila ndërroi jetë pak muaj më parë, por la pas nipërit dhe mbesat e saj.

1
1

Nese te pelqen lajmi atehere shperndaje