Jeta

Punimet në kabina, disa zona në Tiranë sot pa energji

OSHEE njofton se gjatë ditës së sotme do të mungojë energjia elektrike në disa zona në kryeqytet për shkak të punimeve në kabina. Sipas OSHEE do të stakohet energjia në këto zona:

Kabinat “Zef Jubani 2” dhe “Tirana e Re 2”
Ora 10:00-12:00

Zona: pjeserisht rrugët “Zef Jubani”, “Margarita Tutulani”, “Gjin Kuqali” dhe “Sulejman Delvina”, pranë Stadiumit “Selman Stermasi”

Kabina “Hoxholli”
Ora 10:00-12:00
Zona: pjesërisht rrugët “Dalip Zavalani” dhe “Petro Nini Luarasi”

Kabina “Veri”
Ora 11:00-13:00
Zona Shëngjergj pjesërisht

Kabinat K1 dhe K2
Ora 09:00-14:00
Zona pa energji: Kamzë pjeserisht

14 gusht 2018 (gazeta-Shqip.com)

Loading...

OSHEE njofton se gjatë ditës së sotme do të mungojë energjia elektrike në disa zona në kryeqytet për shkak të punimeve në kabina. Sipas OSHEE do të stakohet energjia në këto zona:

Kabinat “Zef Jubani 2” dhe “Tirana e Re 2”
Ora 10:00-12:00

Zona: pjeserisht rrugët “Zef Jubani”, “Margarita Tutulani”, “Gjin Kuqali” dhe “Sulejman Delvina”, pranë Stadiumit “Selman Stermasi”

Kabina “Hoxholli”
Ora 10:00-12:00
Zona: pjesërisht rrugët “Dalip Zavalani” dhe “Petro Nini Luarasi”

Kabina “Veri”
Ora 11:00-13:00
Zona Shëngjergj pjesërisht

Kabinat K1 dhe K2
Ora 09:00-14:00
Zona pa energji: Kamzë pjeserisht

14 gusht 2018 (gazeta-Shqip.com)

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Punimet në kabina, disa zona në Tiranë sot pa energji Punimet në kabina, disa zona në Tiranë sot pa energjiRating: 5.0
To Top