Home / Jeta / Për çdo gjë ekziston vendi dhe koha: Çfarë nuk duhet të bëjnë kurrë çiftet para miqve dhe në publik!
Për çdo gjë ekziston vendi dhe koha: Çfarë nuk duhet të bëjnë kurrë çiftet para miqve dhe në publik!

Për çdo gjë ekziston vendi dhe koha: Çfarë nuk duhet të bëjnë kurrë çiftet para miqve dhe në publik!

Kur dy persona janë të dashuruar, të tjerët pothuajse nuk ekzistojnë dhe askush tjetër nuk është i rëndësishëm përveç tyre.

Sjellja e tillë nevrikos njerëzit e rrethit të tyre, mirëpo për të shmangur këtë, çiftet gjërat private duhet t’i mbajnë për vete, transmeton Telegrafi.

Fjalët e ëmbla

Nuk është keq që personit të dashur t’i drejtoheni me “i dashur” apo “e dashur”, mirëpo çiftet njëri-tjetrin nuk duhet ta trajtojnë si fëmijë, që t’ia kujtojnë që duhet të hanë, të flenë gjumë, të pushojnë etj.

Mos kërkoni leje kur ju thërret shoqëria e vjetër

Çiftet kanë nevojë që të kalojnë kohën bashkërisht, mirëpo nëse miqtë i ftojnë të shkojnë në kinema apo në kafene, nuk duhet para tyre të marrin leje nga partneri. Ndryshimet e tilla të papritura në sjellje nuk janë të dëshirueshme. Fakti që dikush është në lidhje apo i martuar nuk do të thotë që patjetër duhet t’i harrojë miqtë e vjetër.

Mos i gjeni partnerë mikut

Kurrë mos kritikoni miqtë tuaj që nuk kanë partnerë dhe mos “i gjeni” partnerë potencialë. Nëse dëshirojnë ndihmë, miqtë tuaj do t’jua kërkojnë. Në të kundërtën – mos insistoni.

Për çdo gjë ekziston vendi dhe koha: Çfarë nuk duhet të bëjnë kurrë çiftet para miqve dhe në publik!
Për çdo gjë ekziston vendi dhe koha: Çfarë nuk duhet të bëjnë kurrë çiftet para miqve dhe në publik!

“Ne” në çdo bisedë

Shumica e çifteve e thonë këtë edhe para se të martohen. Gjatë bisedës është në rregull të përmendni fjalën “ne”, nëse partnerët kanë bërë diçka së bashku, mirëpo nuk duhet insistuar me “ne” nëse është më logjike të thuhet “unë, “ai”, apo “ajo”. Shfaqja publike e përkëdheljes së tepruar, njerëzve në rrethin tuaj do t’u shkaktojë pakënaqësi.

Loading...
Me shume ... shqiperia, shqiptarja,shqiperia qe duam,shqiponja,shqip tv,shqip shqip,shqiperia ime,shqiperia dhe bashkimi europian,shqiptaret per shqiptaret,shqiperia ne be,shqip anglisht,shqip gaming,shqip tv hd,shqip tv apk,shqip turqisht,shqip iptv,shqip gjermanisht,shqip greqisht,shqip al,shqip arabisht,shqip anglisht niveli i pare mesimi 5,shqip anglisht niveli i pare,shqip anglisht niveli i dyte,shqip anglisht niveli i dyte mesimi 1,shqip app,shqip anglisht per fillestar,shqip anglisht niveli 1 mesimi 2,shqiperi e mjera shqypni,shqipe a jashari,shqipe a bazi,shqipe.

Nese te pelqen lajmi atehere shperndaje