Jeta

Pamjet e rralla: Brenda shtëpisë luksoze të Ardit Gjebreas… (FOTO)

Pamjet e rralla: Brenda shtëpisë luksoze të Ardit Gjebreas… (FOTO)
Loading...
Pamjet e rralla: Brenda shtëpisë luksoze të Ardit Gjebreas… (FOTO)

Pamjet e rralla: Brenda shtëpisë luksoze të Ardit Gjebreas… (FOTO)

Moderatori i njohur shfaq sa më pak detaje në fotografi apo video të postuara në rrjete sociale. Sepse kur vjen çështja tek shtëpia, Ardit Gjebrea gjithmonë tregohet i rezervuar. Edhe për festa nuk mund të ishte ndryshe.Por, mirë që Joni ka ardhur në Tiranë dhe përmes “story” të postuara në profilin e tij në Instagram, na ka treguar më shumë nga shtëpia e familjes Gjebrea.

Pamjet e rralla: Brenda shtëpisë luksoze të Ardit Gjebreas… (FOTO)

Pamjet e rralla: Brenda shtëpisë luksoze të Ardit Gjebreas… (FOTO)

Pamjet e rralla: Brenda shtëpisë luksoze të Ardit Gjebreas… (FOTO)

Pamjet e rralla: Brenda shtëpisë luksoze të Ardit Gjebreas… (FOTO)

Pema e zbukuruar me kujdes, si edhe shandani klasik, padyshim morën gjithë vëmendjen tonë. Objekte që, me siguri reflektojnë shijen e zonjës së shtëpisë. Joni dhe Anna kanë zgjedhur të kalojnë ditën së bashku. Si fillim një fotografi në shtëpi dhe më pas janë nisur jashtë.

Pamjet e rralla: Brenda shtëpisë luksoze të Ardit Gjebreas… (FOTO)

Pamjet e rralla: Brenda shtëpisë luksoze të Ardit Gjebreas… (FOTO)

Pamjet e rralla: Brenda shtëpisë luksoze të Ardit Gjebreas… (FOTO)

Pamjet e rralla: Brenda shtëpisë luksoze të Ardit Gjebreas… (FOTO)

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Pamjet e rralla: Brenda shtëpisë luksoze të Ardit Gjebreas… (FOTO) Pamjet e rralla: Brenda shtëpisë luksoze të Ardit Gjebreas… (FOTO)Rating: 5.0
To Top