Home / Jeta / Merrni “shtagat“ tuaja: Ushtrime për tërë trupin të cilat e kanë pushtuar botën! (video)
Merrni “shtagat“ tuaja: Ushtrime për tërë trupin të cilat e kanë pushtuar botën! (video)

Merrni “shtagat“ tuaja: Ushtrime për tërë trupin të cilat e kanë pushtuar botën! (video)

POUND është sesioni i parë kardio i inspiruar nga loja argëtuese e bateristëve, e cila shndërrohet në trajnim të paevitueshëm dhe energjik për tërë trupin tuaj.

Iniciatorët e kësaj ideje të këtyre stërvitjeve janë dy amerikane të dashuruara në ritëm, Kirsten Potenza dhe Crisstina Peerenboom, ndërkaq përdorimi i “shtagës” për djersitje më të lehtë për to ka qenë zgjidhje logjike.

Është dizajnuar për të gjitha nivelet e fitnesit, ndërkaq bashkon kardion, stërvitjen e qëndrueshmërisë dhe kondicionin me elementet e jogës dhe të pilatesit, transmeton Telegrafi.

Mund të jetë më shumë ose më pak intensive, ndërkaq forma e përdorimit të shtagave te shumica e ushtrimeve ndihmon në balancimin dhe mbajtjen e stabilitetit, me ç’gjë çdo lëvizje ka funksionin e vet.

Njësoj është i popullarizuar tek meshkujt dhe tek femrat.

Merrni “shtagat“ tuaja: Ushtrime për tërë trupin të cilat e kanë pushtuar botën! (video)
Merrni “shtagat“ tuaja: Ushtrime për tërë trupin të cilat e kanë pushtuar botën! (video)

Loading...
Me shume ... shqiperia, shqiptarja,shqiperia qe duam,shqiponja,shqip tv,shqip shqip,shqiperia ime,shqiperia dhe bashkimi europian,shqiptaret per shqiptaret,shqiperia ne be,shqip anglisht,shqip gaming,shqip tv hd,shqip tv apk,shqip turqisht,shqip iptv,shqip gjermanisht,shqip greqisht,shqip al,shqip arabisht,shqip anglisht niveli i pare mesimi 5,shqip anglisht niveli i pare,shqip anglisht niveli i dyte,shqip anglisht niveli i dyte mesimi 1,shqip app,shqip anglisht per fillestar,shqip anglisht niveli 1 mesimi 2,shqiperi e mjera shqypni,shqipe a jashari,shqipe a bazi,shqipe.

Nese te pelqen lajmi atehere shperndaje